Θάνατος Συγγενίδη: Πένθος σε Εργοτέλη, Παλαίμαχους και ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Θάνατος Συγγενίδη: Πένθος σε Εργοτέλη, Παλαίμαχους και ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια ενός ανθρώπου-συμβόλου για το σύλλογο

Ο θάνατος του εμβληματικού παράγοντα Ντίνου Συγγενίδη έχει συγκλονίσει τον Εργοτέλη και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και την ΕΠΣΗ, που εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις και αναφέρουν τα εξής:

Ο ΓΣ Εργοτέλης

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά έναν άνθρωπο-σύμβολο του Συλλόγου, τον Ντίνο Συγγενίδη.

Στεκόμαστε με μεγάλο σεβασμό στην προσφορά ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ για πάνω από 55 χρόνια ως παίχτης, παράγοντας και φίλαθλος.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, πλάι στον πατέρα του Βασίλη, επίσης μεγάλο παράγοντα του Συλλόγου τις δεκαετίες του 60' και 70', συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια με συνέπεια και επιμέλεια, σε όποια καθήκοντα του ανέθετε ο Σύλλογος.

Πάντα παρών στις μεγάλες στιγμές, στις κρίσιμες περιόδους, από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια, πάντα δίπλα σε όλο το οικοδόμημα, από τη μεγάλη ομάδα έως τις ακαδημίες.

Στα ταξίδια, στα εκτός έδρας παιχνίδια, στο Μαρτιέγκο, στο Παγκρήτιο, πάντα όρθιος στη κερκίδα και πάντα αγέρωχος.

Περήφανος και νικητής, εργατικός και φιλότιμος. Μέχρι τέλους, μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες που ανέβαινε στο αγαπημένο του Μαρτινέγκο να πάρει καθαρό αέρα και δύναμη για τη μεγάλη μάχη που έδινε.

Τα Εργοτελίτικα ιδεώδη, όπως τα πήρε από τον πατέρα του Βασίλη, έτσι τα μετέδωσε στα παιδιά και τα εγγόνια του, στα οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Τιμή και δόξα στον ακούραστο εργάτη του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Ντίνο Συγγενίδη!

Οι Παλαίμαχοι Εργοτέλη

«Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαίμαχων Εργοτέλη «Μανώλης Σταυρουλάκης» εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Ντίνου  Συγγενίδη.

Ο Ντίνος  Συγγενίδης  διετέλεσε σύμβουλος σχεδόν σε όλες τις διοικήσεις της ομάδας μας για πολλά χρόνια με σημαντικό έργο.

Ντίνο, σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που πρόσφερες σε  συλλογικό και προσωπικό επίπεδο. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του. Καλό Παράδεισο Ντίνο».

Η ΕΠΣΗ

Με αισθήματα θλίψης και οδύνης, ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ πληροφορήθηκαν το θάνατο ενός εκλεκτού μέλους της παραγοντικής οικογένειας του Εργοτέλη, ενός εμβληματικού παράγοντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, του Κωνσταντίνου (Ντίνου) Συγγενίδη.

Ο Ντίνος Συγγενίδης από το 1961 προσέφερε τα μέγιστα ως Εργοτέλη ως ποδοσφαιριστής, παράγοντας από πολλές θέσεις αλλά και με την φίλαθλη ιδιότητά του, αποτελώντας ένα από τα πιο αγνά και σεβάσμια μέλη του συλλόγου.

Μάλιστα επί 16 χρόνια ήταν ως γενικός γραμματέας στο πλευρό του Νίκου Τζώρτζογλου την εποχή της παραγοντικής τους συνύπαρξης στον Εργοτέλη.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του για την δυσβάσταχτη απώλειά του...

Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε και συνοδοιπόρε Ντίνο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News