Εργοτέλης: Ζεστές οι "μηχανές" με φόντο τα χιονισμένα βουνά!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Ζεστές οι "μηχανές" με φόντο τα χιονισμένα βουνά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε τρομερή φόρμα και τώρα περιμένουν την Παναχαϊκή

Η «Μήδεια» έφερε κακοκαιρία και χιόνια όμως στον Εργοτέλη αποδεικνύουν ότι είναι ομάδα… παντός καιρού! Το νέο σπουδαίο «διπλό» στην Ιεράπετρα επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται η ομάδα, έχοντας πλησιάσει στην κορυφή και έχοντας μπροστά ένα μεγάλο παιχνίδι.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΙ οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν το Σάββατο στις 14:30 την Παναχαϊκή, στο ένα από τα δύο ντέρμπι των πρώτων θέσεων της 10ης αγωνιστικής, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχει και το Ιωνικός-Λεβαδειακός.

Με ζεστές τις μηχανές και με… φόντο τα χιονισμένα βουνά του Ψηλορείτη, η προπόνηση έγινε κανονικά στο Παγκρήτιο Στάδιο, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κούατενγκ και Ντουμάνης.

Παράλληλα να σημειωθεί ότι, πριν την προπόνηση ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και όλα τα μέλη των «κιτρινόμαυρων», ακολούθησαν τα καθιερωμένα εβδομαδιαία τεστ Covid σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο. Για αύριο το πρωί έχει οριστεί το τελευταίο ραντεβού για προπόνηση πριν την επόμενη αναμέτρηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News