Εργοτέλης: Μέσα ο Σαρρής, έξω ο Πέιος στην αποστολή για Ιεράπετρα

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Μέσα ο Σαρρής, έξω ο Πέιος στην αποστολή για Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» στο Βουζουνεράκειο ένα ακόμη σπουδαίο τρίποντο

Στα καλύτερά του βρίσκεται ο Εργοτέλης και το επιβεβαιώνει με την πορεία του στην Super League 2 όπου στις τελευταίες του πέντε αναμετρήσεις μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Σε αυτά τα εξαιρετικά βήματα θέλουν να βαδίσουν και αύριο οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζοντας στις 15:00 τον ΟΦ Ιεράπετρας στο «Βουζουνεράκειο», για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά αυτό δεν επηρεάζει την ψυχολογία και την διάθεση που έχει η ομάδα του Ηρακλείου για να φτάσει σε ένα ακόμη σπουδαίο τρίποντο. Στις απουσίες προστίθεται ο τραυματίας Πέιος, ένας παίκτης που ήταν βασικός φέτος στη μεσαία γραμμή στα πλάνα του Γιάννη Ταουσιάνη και είναι μια σημαντική απώλεια, ενώ παραμένουν εκτός οι Ντουμάνης και Κούατενγκ.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται και ο Σαρρής. Ο έμπειρος αμυντικός συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων το τελευταίο διάστημα και τώρα ήρθε η στιγμή για να μπει για πρώτη φορά σε αποστολή σε ματς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Νέραλ, Ποζατζίδης, Μποτέ, Σερβιλάκης, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Αλεξάκης, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Άπι, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόντραντ, Πατρινός, Κοκκίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News