Εργοτέλης

Ταουσιάνης: «Πολύ ανταγωνιστική ομάδα ο ΟΦΙ»

Ο προπονητής του Εργοτέλη μίλησε για την αυριανή μάχη της ομάδας του στην Ιεράπετρα

Μία ημέρα πριν τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΙ στο Βουζουνεράκειο της Ιεράπετρας, ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης μαζί με τους ποδοσφαιριστές Σωτήρη Κοκκίνη και Tyrone Conraad, με δηλώσεις τους στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ στο youtube σχολίασαν την επερχόμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε:

«Ο ΟΦΙ μπορεί να έχει χάσει παιχνίδια αλλά είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, και ψάχνει βαθμούς, άλλωστε στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει πολύ δύσκολα. Βέβαια στο αυριανό ματς θα πρέπει να δούμε και τις κλιματολογικές συνθήκες γιατί μπορεί να επηρεάσουν το ματς. Όσον αφορά την ομάδα μας όπως σε όλους τους αγώνες έτσι και σ’ αυτόν θέλουμε να βγάλουμε τα στοιχεία της αγωνιστικότητας και της ομαδικότητας».

Ο Σωτήρης Κοκκίνης από την πλευρά του τόνισε: «Πρέπει να νικήσουμε, και να βγάλουμε τη συγκέντρωση και την ομαδικότητα που δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Και φυσικά να δείξουμε με υπομονή τα επιθετικά μας χαρακτηριστικά».

"Θα πάμε για άνοδο..."

Τέλος ο Tyrone Conraad επεσήμανε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον αντίπαλο, ξέρω όμως την ποιότητα της ομάδας μου και θα πάμε για τη νίκη. Θεωρώ μάλιστα ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά θα πάμε για άνοδο και φυσικά θέλω να βοηθήσω και εγώ σ’ αυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια