Ταουσιάνης: Έχουμε συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα!

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: Έχουμε συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Εργοτέλη μετά την νίκη κόντρα στον Διαγόρα-Τοποθετήθηκαν και οι Κοκκίνης και Κόνραντ...

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση μετά τη νίκη κόντρα στον Διαγόρα, ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης και οι Κοκκίνης-Κόνραντ Conraad τοποθετήθηκαν για την αναμέτρηση της ομάδας τους με την ομάδα της Ρόδου...

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη:

"Είναι πολύ σημαντική η συνέπεια μας με τα θετικά αποτελέσματα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Σήμερα το ματς είχε δυο όψεις. Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο για τριάντα λεπτά είχαμε πολύ καλή απόδοση αλλά με λίγο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, θα είχαμε κάνει περισσότερα πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας έβαλε περισσότερους προβληματισμούς. Πιστεύαμε ότι θα βρούμε στιγμές, γιατί υπήρχαν πολλά μέτρα στην πλάτη της άμυνας. Μέσααπο αυτές τις στιγμές πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ και πήραμε τη νίκη.

Πάντα ένα γρήγορο γκολ βοηθάει. Αλλά αυτό ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα της παρουσίας της ομάδας μας στο γήπεδο. Επίσης όσο δεν δέχεσαι γκολ, αποκτάς και αυτοπεποίθηση, καθώς η αμυντική λειτουργία είναι ένα κομμάτι στο σύνολο, πάνω σε αυτά που έχουμε δουλέψει. "

Ο Σωτήρης Κοκκίνης πρόσθεσε:

"Κάναμε ένα στραβοπάτημα στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αλλά πιστεύω ότι ήμσταν αδικημένοι. Τώρα δικαιωνόμαστε. Για την καθημερινή σκληρή δουλειά, οι παίκτες και όλη η ομάδα. Προσωπικά θέλω να βοηθάω την ομάδα ώστε να μείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος."

Από την πλευρά του ο Κόνραντ σχολίασε:

"Είμαι υπερήφανος για την ομάδα. Είναι σαν οικογένεια, μέσα και έξω απο το γήπεδο. Ηταν ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Μετά το πρώτο γκολ παίξαμε πολύ καλά, ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News