Ταουσιάνης: «Που θα φτάσουμε θα το δείξει η πορεία...»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Που θα φτάσουμε θα το δείξει η πορεία...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ικανοποίηση και αισιοδοξία μίλησε ο προπονητής του Εργοτέλη για την ομάδα του

Δύο ημέρες πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Διαγόρα, ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης καθώς και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κατσιμήτρος παραχώρησαν δηλώσεις στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube, μιλώντας με ικανοποίηση και αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας αλλά και στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι (14/02 , 14.45).

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη:

«Όσον αφορά το αποτελεσματικό γεγονός σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση, χωρίς ωστόσο να στέκομαι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Αναφέρομαι σε όλα τα παιχνίδια απ' την αρχή του πρωταθλήματος όπου όσα είχαμε δουλέψει σε όλο το χρονικό διάστημα δείχνουν να εφαρμόζονται μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα αυτό που έχουμε δείξει σε όλα τα ματς είναι αυτό που είχαμε σαν ζητούμενο να παρουσιάσουμε δηλαδή μια ανταγωνιστική ομάδα που να μπορεί να κερδίζει όλους όσους έχουν θέσει ως στόχο την άνοδο. Που θα φτάσουμε θα το δείξει η πορεία. Απ' τις λέξεις που κυριαρχούν στα αποδυτήρια απ' τη πρώτη μέρα, είναι η αγωνιστικότητα και η ομαδικότητα. Όταν έχεις αυτά τα στοιχεία θεωρώ ότι μπορείς να είσαι καλός σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Φέτος το κομμάτι που θέλαμε να βελτιώσουμε κατά πολύ ήταν αυτό της αμυντικής μας λειτουργίας κάτι που θεωρώ το έχουμε πετύχει συγκριτικά με πέρσι.

Ο επόμενος μας αντίπαλος έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο με καλό πλάνο παιχνιδιού σε όλες τις φάσεις. Έχει ποιότητα και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται βαθμολογικά εκεί που βρίσκεται. Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιάσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουμε και όλα τα στοιχεία που προανέφερα. Για άλλο ένα ματς θέλουμε να βρισκόμαστε αγωνιστικά στον δρόμο που έχουμε χαράξει απ' την αρχή του πρωαθλήματος γιατί έτσι δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την νίκη».

Με την σειρά του ο τερματοφύλακας της ομάδας, Δημήτρης Κατσιμήτρος ανέφερε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και προέρχεται από ομαδική δουλειά. Ξεκινάει απ' την επίθεση και πάει στην άμυνα. Όπως λέμε οι άμυνες κερδίζουν τα παιχνίδια και προσπαθούμε μέσα απ' αυτό να κρατήσούμε το μηδέν και να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε.

Κάθε ματς φέτος είναι πολύ σημαντικό καθώς πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που παίζουμε κάθε τρεις μέρες κάτι που είναι πολύ δύσκολο για εμάς διότι υπάρχει κούραση και μέσα απ' αυτό πιστεύω πώς όποιος έχει την καλύτερη άμυνα φέτος θα πάει μπροστά. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι, και βάζοντας πάντα υψηλούς στόχους προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε ώστε να κάνουμε και το βήμα παραπάνω σαν ομάδα. Όσον αφορά το Κυριακάτικο παιχνίδι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο καθώς έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που είναι ψηλά βαθμολογικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News