Εργοτέλης: Σε ρυθμούς επιστροφής ο Σαρρής!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Σε ρυθμούς επιστροφής ο Σαρρής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμέσως μετά τα Τρίκαλα οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν προετοιμασία ενόψει Διαγόρα

Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία του Εργοτέλη καθώς μπορεί να μην κέρδισε την Τετάρτη στα Τρίκαλα, όμως ο βαθμός της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα, ήρθε να προστεθεί στο σερί τριών νικών που είχε προηγηθεί.

Σε αυτό το πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς πόντος είναι πολύτιμος και αυτό το γνωρίζουν καλά οι «κιτρινόμαυροι», στρέφοντας ήδη το βλέμμα τους στο επόμενο παιχνίδι, που είναι με τον Διαγόρα την Κυριακή στις 14:45 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η προετοιμασία για το προσεχές ματς ξεκίνησε σήμερα, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να βλέπει με ικανοποίηση τον Γιώργο Σαρρή να βγάζει μέρος της προπόνησης, με τον έμπειρο αμυντικό σταδιακά να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντουμάνης και Kwateng.

Το σημερινό πρόγραμμα όπως και μετά από κάθε αγώνα, αποτελούνταν από δύο γκρουπ παικτών. Στο πρώτο βρίσκονταν όσοι αγωνίστηκαν χθες πάνω από 45' λεπτά όπου και έκαναν προπόνηση αποκατάστασης ενώ το δεύτερο αποτελούνταν από τους υπόλοιπους οι οποίοι μετά την προθέρμανση έκαναν προπόνηση ταχύτητας σε συνδυασμό με τελειώματα ενώ στο φινάλε έπαιξαν παιχνίδι περιορισμένου χρόνου και χώρου. Για αύριο έχει δοθεί νέο ραντεβού για προπόνηση στις 12 το μεσημέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News