Εργοτέλης: Στα Τρίκαλα για το…. τέταρτο καλό αποτέλεσμα!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Στα Τρίκαλα για το…. τέταρτο καλό αποτέλεσμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανοδική αγωνιστική του πορεία θέλει να επιβεβαιώσει και σήμερα το σύνολο του Ταουσιάνη

Να περάσει νικηφόρα και από τα Τρίκαλα θέλει σήμερα ο Εργοτέλης, πηγαίνοντας να αγωνιστεί σε μια δύσκολη έδρα αλλά διαθέτοντας από την πλευρά του ιδανική ψυχολογία, πλάθοντας το χαρακτήρα που επιβάλει το φετινό επίπονο και πιεστικό πρωτάθλημα της Super League 2.

Mε σέντρα στις 14:00 και διαδικτυακή μετάδοση από το ΕΡΤSPORTS3, το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη είναι πανέτοιμο να διεκδικήσει άλλο ένα τρίποντο, το οποίο θα είναι το τέταρτο στη σειρά μετά από αυτά με Χανιά, ΑΕ Καραϊσκάκης και Ξάνθη.

Μια νίκη που εφόσον έρθει θα εδραιώσει τους «κιτρινόμαυρους» στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντάς τους ακόμα περισσότερο αέρα υπεροχής για τη συνέχεια.

Χαρακτηριστικές ωστόσο για το πόσο υπολογίζει την θεσσαλική ομάδα είναι οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Γιάννης Ταουσιάνης: "Νομίζω ότι είναι δυο ομάδες που όπως έχω δει στα πρώτα παιχνίδια είναι νεανικές καθώς έχουν διάθεση να τρέξουν μέσα στο γήπεδο. Περιμένω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ποιοτικά", σχολίασε ο τεχνικός του Εργοτέλη...

Την αποστολή που ταξίδεψε στα Τρίκαλα απαρτίζουν οι Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Αλεξάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Appi, Κοκκίνης ενώ δεν είναι ακόμα έτοιμοι και έμειναν στο Ηράκλειο οι: Κουτάντος, Σαρρής, Ντουμάνης και Kwateng. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News