Δόθηκε το «πράσινο φως»: Αλλάζει ο χλοοτάπητας στο Μαρτινέγκο

Ποδόσφαιρο
Δόθηκε το «πράσινο φως»: Αλλάζει ο χλοοτάπητας στο Μαρτινέγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ενημέρωση από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιώργο Στειακάκη

Πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Γ.Σ. Εργοτέλη, καθώς άνοιξε ο δρόμος για την αλλαγή χλοοτάπητα στο Μαρτινέγκο.

Το τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο άναψε το «πράσινο φως» για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, μετά τη θετική γνωμοδότηση από την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία.  

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Στειακάκης, τόνισε στην σχετική ενημέρωση, ότι η άδεια ήταν προαπαιτούμενο για την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης του έργου.

Ο Γιώργος Στειακάκης αναφέρει:

«Το Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εξέδωσε απόφαση, επί αιτήματος με πλήρη φάκελο, που χορηγεί άδεια και συναινεί στην αντικατάσταση με νέο του πλαστικού τάπητα στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο, κατόπιν θετικής εισήγησης της αρμόδιας Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Η άδεια αυτή ήταν προαπαιτούμενο για την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης του έργου αυτού αλλά και των λοιπών εργασιών που προβλέπει η απόφαση.

Πιστεύουμε ότι οι σχετικές διαδικασίες χρηματοδότησης και υλοποίησης του έργου θα «τρέξουν» το συντομότερο  δυνατόν, όπως εξάλλου επανειλημμένα ο κ. Περιφερειάρχης έχει υποσχεθεί με μεγάλη προθυμία, είναι αλήθεια, στη Διοίκηση μας.

Ελπίζουμε ότι το καλοκαίρι το Μαρτινέγκο, μαζί με τις λοιπές εργασίες που έχουν εγκριθεί, θα είναι αντάξιο των υπηρεσιών που προσφέρει στους αθλητές και τις αθλήτριες μας με τάπητα νέας γενιάς και βελτιωμένες εγκαταστάσεις.

Ευχαριστώ και συγχαίρω τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που εργάσθηκαν υπομονετικά, με σοβαρότητα και αθόρυβα για την επίτευξη αυτού του, ζωογόνου για τον Σύλλογο, στόχου.

Συγχαρητήρια, ωστόσο, αξίζουν, κατά κύριο λόγο, τόσο στην Αρχαιολογική Υπηρεσία που εισηγήθηκε την αποδοχή του αιτήματος μας, όσο και στα μέλη του Αρχαιολογικού Συμβουλίου για την ευθυκρισία και την διορατικότητα τους προς όφελος του αθλητισμού και της νεολαίας της πόλης μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News