Ταουσιάνης: «Με πάθος και μαχητικό πνεύμα στην Άρτα»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Με πάθος και μαχητικό πνεύμα στην Άρτα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεβασμένη η ψυχολογία στους «κιτρινόμαυρους» μετά το «διπλό» στα Χανιά

Το αποτέλεσμα που ήθελε ο Εργοτέλης ήρθε την Τετάρτη στα Χανιά, φεύγοντας με το σπουδαίο «διπλό» από τα Περιβόλι και πλέον συνεχίζει με ανεβασμένη ψυχολογία στο πρωτάθλημα.

Τώρα έχει μπροστά του το πρώτο φετινό παιχνίδι εκτός νησιού, παίζοντας την Κυριακή στις 14:45 (ΕΡΤ3) στην έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα τόνισε ότι νιώθουν δικαιωμένοι μετά τη νίκη στα Χανιά και ο Εργοτέλης πρέπει να έχει πάθος και μαχητικό πνεύμα στο παιχνίδι της Άρτας ενώ ο επιθετικός Θέμης Πατρινός έκανε λόγο για παιχνίδι ειδικών συνθηκών.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Ταουσιάνης:  

"Αισθανόμαστε μια δικαίωση, όχι μόνο για το παιχνίδι με τα Χανιά, αλλά και για την παρoυσία που είχαμε και στα τρία παιχνίδια. Κάναμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ενώ είχαμε να ξεπεράσουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό και αυτό το αποτέλεσμα θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια. Το μυαλό μας είναι πλέον στο επόμενο παιχνίδι.

Πρέπει να σκεφτούμε τις συνθήκες του επόμενου αγώνα. Το γήπεδο που είναι λίγο μικρό και τις κλιματολογικές συνθήκες που πιθανόν θα βρούμε. Κρατάω τα στοιχεία που έχουμε βγάλει σαν ομάδα και είναι απαραίτητα σε κάθε αγώνα. Πάθος και διεκδικήσεις στις μονομαχίες. Είναι στοιχεία που πρέπει να έχουμε σε μόνιμη βάση. Εχουμε μια ποιοτική ομάδα, αλλά τα χρειαζόμαστε και αυτά".

Απ' την άλλη μεριά, ο νεαρός επιθετικός Θέμης Πατρινός ανέφερε τα εξής:  με την σειρά του τοποθετήθηκε:

"Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Πανηγυρίσαμε τη νίκη στα Χανιά. Το χρειαζόμασταν μετά τις δυο ήττες. Έχουμε μια ανακούφιση. Πρέπει να ισορροπήσουμε τα συναισθήματα μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι ειδικών συνθηκών, σε δύσκολο γήπεδο με μια σκληρή́ ομάδα. Θα πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News