Ταουσιάνης: «Να σκοράρουμε στα Χανιά»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Να σκοράρουμε στα Χανιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει αύριο ο Εργοτέλης

Η επιθετική αφλογιστία είναι το κομμάτι που απασχολεί έντονα τον Εργοτέλη και στο αυριανό κρητικό ντέρμπι με τα Χανιά στα Περιβόλια θα προσπαθήσει να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος και να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Τα λόγια του Γιάννη Ταουσιάνη ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης για την ομάδα του είναι χαρακτηριστικά:

«Είναι άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή, έμπειρη, σφιχτή και ποιοτική ομάδα. Θα κάνουμε τον αγώνα μας. Όπως είπα και με το Λεβαδειακό, έτσι και τα Χανιά είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο και τον τίτλο. Έχουν τον ίδιο προπονητή 2,5 χρόνια. Εμάς έλειψε το γκολ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο Εργοτέλης ήταν δημιουργικός, παραγωγικός, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει».

Από την πλευρά του ο Νίκος Πέιος ανέφερε ότι στο μυαλό όλων είναι μόνο η νίκη:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Μ' αυτή την ψυχολογία πρέπει να την διεκδικήσουμε και να την πετύχουμε. Είναι μια καλή ομάδα, έχει εμπειρία, είναι από τα φαβορί της ανόδου, αλλά τέτοια παιχνίδια θέλουμε για να δείχνουμε κι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε.

Θα ήθελα να πω για τη Football League ότι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, τώρα. Είναι τόσες οικογένειες που έχουν προβλήματα. Είναι σαν εμάς, είμαστε όλοι το ίδιο. Να ακολουθήσουν κι αυτοί και οι χαμηλότερες κατηγορίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News