Εργοτέλης: Με Μπουρσέλη η αποστολή για τα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Με Μπουρσέλη η αποστολή για τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το κρητικό ντέρμπι αύριο στα Περιβόλια

Το πρώτο του παιχνίδι μακριά από το Ηράκλειο αλλά… εντός Κρήτης θα δώσει αύριο ο Εργοτέλης. Πρόκειται για το πρώτο κρητικό ντέρμπι φέτος για τη Super League 2, αντιμετωπίζοντας τα Χανιά στα Περιβόλια με σέντρα στις 15:00 και απευθείας μετάδοση από το ERTFLIX.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη είναι αποφασισμένη για ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω τις δύο εντός έδρας ήττες από Ιωνικό και Λεβαδειακό. Δύο ήττες άδικες αλλά με τον Εργοτέλη να πληρώνει τα νεκρά διαστήματα σε αυτά τα παιχνίδια και να δέχεται γκολ στα οποία δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις παρότι δημιούργησε τις φάσεις για να σκοράρει.

Το γκολ λοιπόν που δεν το βρήκε στο Ηράκλειο… θα το ψάξει στα Χανιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, έχοντας τη σημαντική επιστροφή του Αντώνη Μπουρσέλη στην μεσαία γραμμή, έναν παίκτη πολύτιμο για την ανάπτυξη της ομάδας ενώ ο επιθετικός Τάιρον Κόνραντ που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και πήρε χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή μέχρι τώρα, είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας.

Από εκεί και πέρα, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Σαρρής και Κουτάντος ενώ δεν είναι στα πλάνα Ταουσιάνη ούτε οι Άπι και Μποτέ που είχαν αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια. Την αποστολή του Εργοτέλη που θα πάει στα Χανιά αποτελούν οι: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Νεράλ, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Αλεξάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Πατρινός, Κούατενγκ και Κοκκίνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News