Ταουσιάνης: «Η τύχη στο φινάλε μας γύρισε την πλάτη»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Η τύχη στο φινάλε μας γύρισε την πλάτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη σχολίασε την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό

Αφού πρώτα έστειλε το συναδερφικό μήνυμά του για τη Football League, στη συνέχεια ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης έκανε το σχόλιό του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην κάμερα του ERGOTELIS TV:

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να αναφερθώ με την ευκαιρία στην Football league. Είναι μια κατηγορία που έχουμε στο μυαλό μας και αντιλαμβανόμαστε τις αγωνίες τους, γιατί περάσαμε από αυτήν την κατάσταση. Εύχομαι να ξεκινήσουν και αυτοί όσο γρηγορότερα γίνεται. Το δρόμο τον έχουν δείξει η Σούπερ Λίγκ 1 και 2. Τηρώντας τα πρωτόκολλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι, δυστυχώς δεύτερη ήττα για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καθαρό μυαλό και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ίσως δικαιούμασταν και κάτι με τη μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε το μυαλό μας. Ο Λεβαδειακός πήρε μέτρα και στο 80’ δεχθήκαμε το γκολ. Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον μην το χάνεις.

Είχαμε μια μεγάλη φάση στο φινάλε, αλλά και εκεί η τύχη μας γύρισε την πλάτη και η ικανότητα του τερματοφύλακα. Για δεύτερο παιχνίδι δεν παίρνουμε τίποτα. Η δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ. Όποιος το βάζει κερδίζει. Δεν το βάλαμε εμείς στις στιγμές μας, το έβαλε ο Λεβαδειακός. Νομίζω ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, όπως ήταν και το πρώτο με τον Ιωνικό».

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Νίκος Πέϊος με την σειρά του σχολίασε:

«Στο πρώτο ημίχρονο  ήμασταν πολύ καλύτεροι και είχαμε τον έλεγχο. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Kwateng στην αρχή. Στο δεύτερο, δεν πήγαμε τόσο καλά. Ο αντίπαλος κατάφερε και έβαλε το γκολ. Πρέπει να μάθουμε να σκοράρουμε και να είμαστε πιο έξυπνοι. Κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με τα Χανιά».

Απ' την άλλη ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου ανέφερε:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, σε αυτή τη χρονική στιγμή στο πρωτάθλημα. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι απο τις καλύτερες στην κατηγορία. Με το στυλ του παιχνιδιού που παίζει. Για κάθε ομάδα εδώ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παίξαμε έξυπνα και μυαλωμένα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά.Είχαμε ένα επιπλέον πρόβλημα να διαχειριστούμε, καθώς είχαμε και την κούραση.

Ο Εργοτέλης δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα όπως εμείς. Όμως φαινόταν στο γήπεδο, ότι αυτό που θέλαμε να πάρουμε θα το πάρουμε. Είχαμε την υπομονή και το καταφέραμε. Δεν μπορούμε να χαρούμε με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε όλα τα φόντα να πετύχουμε το στόχο, που είναι καθαρά η πρώτη θέση και η άνοδος. Είμαστε στην πρώτη θέση και δείχνουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News