Εργοτέλης: Καμία ανησυχία για την υπόθεση Σερβιλάκη

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Καμία ανησυχία για την υπόθεση Σερβιλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία ο Θεσπρωτός για τη συμμετοχή του σε φιλικό με τον ΟΦΗ τον Σεπτέμβριο

Θέμα από το… πουθενά προέκυψε για τον Εργοτέλη, με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας να καλεί σε απολογία τους «κιτρινόμαυρους». Η κλήση γίνεται μετά από καταγγελία που υπέβαλε η ΠΑΕ Θεσπρωτός για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σερβιλάκη σε ένα φιλικό που είχε γίνει με τον ΟΦΗ στις 16 Σεπτεμβρίου!

Από τον Θεσπρωτό υποστηρίζουν ότι ο Σερβιλάκης αγωνίστηκε χωρίς να έχει αποδεσμευτεί από την ομάδα τους, ωστόσο από τον Εργοτέλη δεν εκφράζεται καμία ανησυχία, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης χρησιμοποιήθηκε νομότυπα, αφού είχε ακολουθήσει τη νομική οδό για να μείνει ελεύθερος από την πρώην ομάδα του. Η κλήση σε απολογία έχει οριστεί για την επόμενη Τρίτη 26 Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα και από τη στιγμή που ματαιώθηκε η αποστολή στη Δράμα λόγω της αναβολής του παιχνιδιού με τη Δόξα, στον Εργοτέλη πλέον προετοιμάζονται εντατικά για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Μάλιστα ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τον προσεχή τους αντίπαλο που αντιμετώπισε στα Χανιά και τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η σχετική video-ανάλυση στους ποδοσφαιριστές, ενώ σήμερα το πρωί έγινε η ανάλυση του video του αγώνα με τον Ιωνικό και επισημάνθηκαν τα σημεία που απαιτούν προσοχή και επιπλέον δουλειά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμη ημέρα οι Μπουρσέλης και Σαρρής…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News