Εργοτέλης: Μεταγραφές οι Κοκκίνης και Ντουμάνης

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Μεταγραφές οι Κοκκίνης και Ντουμάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο 20χρονοι ποδοσφαιριστές ανήκουν πλέον στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων»

Μαζί με το πρωτάθλημα άνοιξε και ο κύκλος των χειμερινών μεταγραφών για τον Εργοτέλη με τον Σωτήρη Κοκκίνη και τον Πάρη Ντουμάνη να ανήκουν πλέον στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Ο 20χρονος Κοκκίνης είναι επιθετικός και έχει παίξει σε ομάδες Νέων της Γερμανίας (εκεί γεννήθηκε) και της Ολλανδίας ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο το 2018-19 στην Εθνική U19. O 20χρονος Ντουμάνης παίζει ως δεξί μπακ-χαφ και αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των δύο μεταγραφών:

Η ανακοίνωση για Κοκκίνη

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Κοκκίνη. Η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του Γιώργου Τουτζάρη συμφώνησε στην υπογραφή συμβολαίου δυόμιση χρόνων (30/6/23).

Ο Σωτήρης αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα (11/07/00) και έχει μεγαλώσει στην Γερμανία έχοντας λάβει την Γερμανική υπηκοότητα. Ποδοσφαιρικά έχει ανδρωθεί σε πολλές ιστορικές ομάδες τόσο απ’ την Γερμανία όσο και απ’ την Ολλανδία, καθώς αγωνιζόταν στην νεανική ομάδα της M'gladbach Yth (2010), ενώ μετέπειτα πήρε μεταγραφή στην Venlo Youth (2011-14). Από εκεί το 2014 πήγε στην Schalke 04 αγωνιζόμενος με τους Νέους αλλά και την ομάδα U16 έως το 2017 όπου επέστρεψε στην Venlo όπου και παρέμεινε μέχρι πέρσι. Η τελευταία του στάση πριν φορέσει τα κιτρινόμαυρα, έγινε στην Ολλανδική U21  Willem II.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός επιθετικός έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο σε επίσημους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής U19, την σεζόν 2018/19.

Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ όπου και ανέφερε:

''Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένεια του Εργοτέλη που με εμπιστεύτηκε και μου δίνει την δυνατότητα να αγωνιστώ με τα χρώματα της ομάδας. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους''. Να σημειώσουμε ότι ο Κοκκίνης θα φορέσει την φανέλα με το Νο 28».

Η ανακοίνωση για Ντουμάνη

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Πάρη Ντουμάνη. Η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος έδωσε το παρών σήμερα, στα γραφεία του συλλόγου ώστε να υπογράψει διετές συμβόλαιο, με τον Εργοτέλη. Ο Πάρης γεννήθηκε στην Βέροια (30/10/2000) και αγωνίζεται απ' την δεξιά πλευρά ως μπακ ή χαφ.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΝΗΡΕΑ Βέροιας και από εκεί το 2014 μετέβη στον Ολυμπιακό όπου και ενσωματώθηκε στις ακαδημίες φτάνοντας μέχρι την Κ19, αγωνιζόμενος εκεί μέχρι να φορέσει τα ''κιτρινόμαυρα''.

Ο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέροντας:

''Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο μου ξεκίνημα και την υπογραφή  συμβολαίου μου με την ομάδα του Εργοτέλη. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο μας και να προσφέρω τα μέγιστα στην νέα μου ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τουτζάρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.'' της ομάδος αλλά και να εκπληρώσω τα όνειρα μου μέσα απ’ αυτή την κοινή πορεία. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Τουτζάρη και το τεχνικό επιτελείο για την υπομονή που δείξανε στα διαδικαστικά της μεταγραφής μου''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News