Ταουσιάνης: «Θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O προπονητής του Εργοτέλη αναφέρθηκε στην πρεμιέρα και το πρωτάθλημα της Super League 2

Ένα… βουνό περιμένει πλέον τον Εργοτέλη αλλά και όλες τις ομάδες της Super League 2, με το πρωτάθλημα να ξεκινά με απανωτά παιχνίδια προκειμένου να βγει το πρόγραμμα, με το Γιάννη Ταουσιάνη να λέει χαρακτηριστικά… «θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA».

 Η προετοιμασία για την πρεμιέρα της Κυριακής (14:00) με τον Ιωνικό μπήκε στην τελική ευθεία, ενώ υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Σαρρής και Μπουρσέλης δεν έχουν επιστρέψει ακόμα ενώ ο Κούατενγκ που έβγαλε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης, είναι απίθανο να προλάβει το πρώτο ματς της χρονιάς. Αύριο θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν το κυριακάτικο παιχνίδι με το ραντεβού να έχει οριστεί για τις 10.30.

Ενόψει της αναμέτρησης του Παγκρητίου, ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε στο επίσημο κανάλι του Εργοτέλη: "Εμάς ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Το ζητούμενο στο παιχνίδι είναι το πως θα προσαρμοστούμε γρήγορα μετά από τόσο μεγάλη αποχή. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους, για να διεκδικήσει την άνοδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ευελπιστούμε στα καλύτερα".

Για την επιστροφή της ομάδας, μετά από τόσο καιρό ανέφερε ότι "επιτέλους ξαναμπαίνουμε στην διαδικασία να αγωνιστούμε σε επίσημο παιχνίδι. Το περιμέναμε πολύ και είμαστε χαρούμενοι. Είναι ένα ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από αυτήν την αποχή. Θεωρούμε πως, ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε. Είναι δύσκολο οι ομάδες στα πρώτα παιχνίδια να παρουσιάσουν το μέγιστο που έχουν. Θα παρουσιάσουμε όμως ένα ικανοποιητικό πρόσωπο. Θα βρεθούμε σε συνθήκες που δεν έχουμε συνηθίσει. Θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA όπως βλέπω. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα ρόστερ και η διαχείριση τους και θέλει προσοχή".

Ο εκ των αρχηγών μας Χρήστος Μπάτζιος, ανέφερε πως "έχουμε πολύ καλή διάθεση και επιτέλους ξεκινάμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε καλό κλίμα και θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα με τον Ιωνικό, που είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Όλες οι ομάδες είναι καλές.  Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Παρ’ ότι δεν μας υπολογίζει κανένας ο στόχος μας είναι να κάνουμε κάποια έκπληξη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News