Δούκα: «Δε γίνεται να μένουμε τόσο καιρό σε απραξία».

Ποδόσφαιρο
Δούκα: «Δε γίνεται να μένουμε τόσο καιρό σε απραξία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κραυγή αγωνίας από την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη

Μπορεί σε επίπεδο ΕΠΟ τα «φώτα» να έχουν πέσει με τα τεκταινόμενα στην Γ’ Εθνική όμως υπάρχουν και τα γυναικεία πρωταθλήματα, για τα οποία δεν υπάρχει κανένα φως στον ορίζοντα.

Μάλιστα, μεγάλο ζήτημα υπάρχει στην Α’ Εθνική Γυναικών, η οποία τροφοδοτεί με διεθνείς παίκτριες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η προπονήτρια του Εργοτέλη, Γιάννα Δούκα εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια και έκανε έκκληση για να επιστρέψει στη δράση το γυναικείο ποδόσφαιρο τηρώντας τα απαραίτητα πρωτόκολλα:

«Εγώ το μόνο που περιμένω είναι να δω τους αρμόδιους να μας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Και το ποδόσφαιρο γυναικών υπάρχει στην Ελλάδα και από την στιγμή που έχουμε εθνική ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα στην Ευρώπη και σωματεία που κάθε χρόνο αυξάνονται στον αριθμό πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι σοβαρά. Είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης και έτσι όπως είναι η κατάσταση και κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να επενδύσουν στις ομάδες να ανέβει το επίπεδο και αυτοί θα χαθούν.

Είμαστε ερασιτεχνικό για όλους (γιατί δεν συμφέρει κάποιους να γίνει επαγγελματικό) αλλά δεν είμαστε όλοι ερασιτέχνες. Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που συμβαίνουν γενικά γύρω μας και για την κατάσταση που περνάει όλος ο κόσμος αλλά σε ότι αφορά τον αθλητισμό γενικά και τον συγκεκριμένο χώρο ειλικρινά δεν πάει άλλο!!! Θέλουμε απαντήσεις, πρόγραμμα, οργάνωση.

Εμένα η πρόταση μου είναι να βοηθήσουν οι Περιφέρειες και οι Δήμοι σε ότι αφορά την πραγματοποίηση των τεστ των ομάδων. Με ατομική ευθύνη από τις διοικήσεις των σωματείων και από τις ίδιες τις παίχτριες και τα προπονητικά teams, να υπάρξει τήρηση του πρωτοκόλλου. Με αυτόν τον τρόπο να ανοίξουν τα γήπεδα για να πραγματοποιούνται προπονήσεις και μετά να προγραμματιστεί από την αρμόδια αρχή που είναι η ΕΠΟ, η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος για την Α΄ κατηγορία τουλάχιστον.

Δεν ξέρω αν αυτό είναι πραγματοποιήσιμο ή όχι αλλά είναι μια σκέψη, μια ιδέα μια πρόταση...Θα με χαροποιούσε το γεγονός να δω και να ακούσω προτάσεις και από άλλους ή τέλος πάντων μια συντονισμένη κίνηση για να δούμε τι και πως. Δεν γίνεται να μένουμε τόσο καιρό σε απραξία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News