Εργοτέλης

Τουτζάρης: «Απίστευτη η δήλωση του κ. Σύψα»

«Αναρωτιέμαι αν ζω εδώ ή σε παράλληλο σύμπαν» λέει ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης

Ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας υποστήριξε ότι η Super League 2 δεν έχει καταθέσει κανένα αίτημα έναρξης και η διοργανώτρια τον «άδειασε» παραθέτοντας όλη την αλληλογραφία.

Ωστόσο την έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης και αντιπρόεδρος της Ένωσης SL2-FL, Γιώργος Τουτζάρης. Μάλιστα χαρακτήρισε τη δήλωση του Σύψα «απίστευτη», ενώ αναρωτήθηκε «αν ζει εδώ ή σε παράλληλο σύμπαν».

Αναλυτικά η δήλωση Τουτζάρη:

«Τελικά δεν έχουμε ξύσει ακόμη τον πάτο του βαρελιού. Απίστευτη δήλωση από τον εκ των πιο προβεβλημένων επιστημόνων κο Σύψα, η οποία με κάνει να αναρωτιέμαι εάν ζω εδώ ή σε παράλληλο σύμπαν. Η απάντηση και η παράθεση των εγγράφων νομίζω αποδεικνύουν εύκολα εάν υπήρξε αίτημα ή όχι, όμως το ερώτημα είναι γιατί δεν έφτασαν στα χέρια των ειδικών ώστε να αποφασίσουν.

Αφού κατά δήλωσή του το ήξερε ο ΓΓΑ κος Μαυρωτάς, προφανώς και ο προϊστάμενός του κος Αυγενάκης ως υπουργός Αθλητισμού, ως δια μαγείας δεν το γνώριζαν οι ειδικοί που περιμένουμε μέρες τώρα να αποφανθούν.

Εκλιπαρούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση κάνοντας covid test, ώστε 3000 άτομα την εβδομάδα να ελέγχονται όταν το κράτος ξοδεύει χρήμα και προσωπικό για test σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να βρει τους εκτεθειμένους συμπολίτες μας στον ιό, ζητάμε να παίξουμε ώστε να μην επιβαρύνουμε τον κρατικό μηχανισμό με επιδόματα που μπορούν να δοθούν σε ανήμπορος να εργαστούν, παρακαλούμε για μια ακόμη φορά τουλάχιστον να μας κοιτάξουν με ίσους όρους όπως όλους τους αθλητικούς επαγγελματικούς συλλόγους στον κόσμο.

Υγεία για όλους και γρήγορα όλοι να μπούμε στην κανονικότητα που έχουμε χάσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια