Εργοτέλης

Τοποθέτηση δυσαρέσκειας και προβληματισμού από Τουτζάρη

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει και πάλι την ανησυχία του

Οι μέρες περνούν αλλά φως στο αδιέξοδο της Super League 2 δεν υπάρχει, όχι μόνο για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος αλλά ακόμα και για το αυτονόητο της καθημερινότητας ενός επαγγελματία αθλητή, που είναι η προπόνηση.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης με νέα τοποθέτησή του εκφράζει την δυσαρέσκεια, τον προβληματισμό και την ανησυχία του, κάνοντας λόγο για τις ανισορροπίες που υπάρχουν:

 «Ξαναλέω, είναι οι επαγγελματικές ομάδες οποιουδήποτε αθλήματος εστίες υπερμετάδοσης του ιού; Πετυχημένα μοντέλα αντιμετώπισης της πανδημίας είναι αυτά που βρίσκουν τους φορείς του ιού και την απομόνωση του φορέα ώστε ιδιαίτερα οι α-συμπτωματικοί να μην μολύνουν τον γενικό πληθυσμό. Προφανώς ο λόγος είναι το κόστος ώστε να γίνουν όλα αυτά τα τεστ… Οι ομάδες αναλαμβάνουν αυτό το κόστος οι ίδιες καθώς και την διαδικασία απομόνωσης εάν κάποιος/α είναι θετικός/η. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι προστατεύονται και πόσο στο περιβάλλον τους… δηλαδή το χονδρεμπόριο που δουλεύει με e-shop σε τεράστιες αποθήκες, κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα; Φυσικά και πρέπει να κινηθεί η αγορά και για αυτό είναι ανοικτά, όμως δεν τηρούν αυτά που οι επαγγελματικές ομάδες υποχρεώνονται να ακολουθούν. Ειδικός δεν είμαι… προβληματισμούς παραθέτω»

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια