Εργοτέλης: Πράσινο φως από ΕΕΑ και προπόνηση σε δυάδες!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Πράσινο φως από ΕΕΑ και προπόνηση σε δυάδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να γυμνάζονται τηρώντας όλα τα μέτρα

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η ΠΑΕ Εργοτέλης έλαβε το «πράσινο» φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οριστικοποιώντας και τυπικά την συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League 2, περιμένοντας τις εξελίξεις για το πότε τελικά θα ξεκινήσει.

Το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ χορηγήθηκε σήμερα κατά την διάρκεια συνεδρίασης της ΕΕΑ η οποία εξέτασε σχολιαστικά το φάκελο που είχε κατατεθεί το προηγούμενο διάστημα με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Να σημειώσουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» εκπροσωπήθηκαν από τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Χάρη Γρηγορίου.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παραμείνουν οι παίκτες σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση.

Οι «κιτρινόμαυροι» ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα εκγύμνασης μέσω… τηλεδιάσκεψης ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί προπόνηση ανά γκρουπ.

Πιο συγκεκριμένα σε διαφορετικές ώρες οι παίκτες μας χωρισμένοι σε δυάδες θα γυμναστούν τηρώντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα από την κυβέρνηση μέτρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News