Εργοτέλης

Νέα δεδομένα και τηλεδιάσκεψη για Κ19 Εργοτέλη

Καθοδήγηση από τον Λευτέρη Κορνάρο για ατομικό προπονητικό πρόγραμμα

Στα νέα δεδομένα που επικρατούν εδώ και λίγες μέρες, στην χώρα μας προσαρμόζεται και η Κ19 του Εργοτέλη, η οποία κατά τη διάρκεια του lockdown προσπαθεί να κρατήσει όσο τον δυνατόν, πιο "ζωντανές" τις προπονήσεις μέσω τηλεδιασκέψεων.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη συνάντηση μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας συμμετείχαν πέρα απ' το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Κ19 και ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης καθώς και ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Νίκος Φανταουτσάκης.

Η πρώτη συνάντηση είχε χαρακτήρα ενημέρωσης και καθοδήγησης του ατομικού προπονητικού προγράμματος, που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές στο διάστημα της καραντίνας.

Υπό της οδηγίες του Λευτέρη Κορνάρου οι παίκτες έμαθαν τους τρόπους που μπορούν να διατηρηθούν σε καλά επίπεδα βελτιώνοντας παράλληλα ατομικές αδυναμίες.

Τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού team επίσης, Μανόλης Μπελιμπασάκης και Βασίλης Μπαστάκης παρουσίασαν τα περιεχόμενα των προπονήσεων σε εβδομαδιαία μορφή όσον αφορά την φυσική κατάσταση και τα ατομικά τεχνικοτακτικά στοιχεία αντίστοιχα.

Απ' την άλλη, ο Γιώργος Τουτζάρης που πάντα βρίσκεται δίπλα στην Κ19 του συλλόγου, έκανε μια γενικότερη ενημέρωση της κατάστασης, ενθαρρύνοντας τους "κιτρινόμαυρους" να μην χαλαρώσουν και να δουλέψουν σκληρά στο διάστημα που διανύουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια