Κινήσεις… εμπειρίας: Σαρρής και Μπάτζιος με τη… βούλα στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Κινήσεις… εμπειρίας: Σαρρής και Μπάτζιος με τη… βούλα στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την αδειοδότηση «ενεργοποιήθηκαν» οι δύο συμφωνίες

Ο Εργοτέλης επισημοποίησε από την πλευρά του σήμερα την εξασφάλιση άδειας από την ΕΠΟ για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και ακολούθησαν… καπάκι δύο μεταγραφές.

Δύο προσθήκες με έμπειρους ποδοσφαιριστές, που ήταν βέβαια δεδομένες, καθώς υπήρχε συμφωνία και ταυτόχρονα συμμετείχαν στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Ο λόγος για τους Γιώργο Σαρρή και Χρήστο Μπάτζιο, που τίθενται στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη και με τη… βούλα.

Ο Γιώργος Σαρρής επιστρέφει στον Εργοτέλη (με διετές συμβόλαιο) μετά από έξι χρόνια, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Σαρρής, όπως είναι γνωστό έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα απ’ τις ακαδημίες του συλλόγου μας ανεβαίνοντας σταδιακά στην επαγγελματική ομάδα κάτι που έλαβε χώρα το 2008.

Εκπροσώπησε τον Εργοτέλη μέχρι το 2014 συμμετέχοντας σε πολλές σημαντικές στιγμές της ομάδας, μέχρι που αποκτήθηκε απ’ την ΑΕΚ. Εκεί παρέμεινε για ένα χρόνο όταν του ανοίχτηκε η πόρτα του εξωτερικού.

Πήρε μεταγραφή στην Τούρκικη Kayseri Erciyesspor και από εκεί οδηγήθηκε στην Hamilton Academical FC. Το 2019 αγωνίστηκε στην Ρουμανία για λογαριασμό της Petrolul Ploiesti ενώ η επόμενη χρονιά τον βρήκε στα χρώματα της Αλβανικής Flamurtari FC».

Ο 31χρονος Ηρακλειώτης κεντρικός αμυντικός ανέφερε στη δήλωση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Εύχομαι υγεία, τύχη, επιτυχίες στην ομάδα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε αυτό που είχαμε κάνει πριν χρόνια σε μια πολύ δύσκολη Β' εθνική όπως είναι και η φετινή, όταν τότε κανείς δεν μας πίστευε».

Επίσης, η αδειοδότηση άναψε το «πράσινο φως» για τον Χρήστο Μπάτζιο, που μετά από πολύ μικρή… απουσία, επανέρχεται στην ομάδα.

Οι δύο πλευρές προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου για ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μπάτζιο.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους».

Ο 29χρονος στόπερ ανέφερε για αυτή την εξέλιξη: «Χαίρομαι που ανανεώνω τη συνεργασία μου για άλλη μια χρόνια με την ομάδα. Ήταν εξ’ αρχής κοινή θέληση και των δυο πλευρών! Ο Εργοτέλης αποτελεί τη δεύτερη οικογένεια μου. Εύχομαι να συνεχίσω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα και η κοινή μας πορεία να συνδυαστεί με επιτυχίες σε ομαδικό επίπεδο. Υγεία, λίγα λόγια και πολύ δουλειά στο γήπεδο για να παρουσιαστούμε με το κατάλληλο πρόσωπο σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News