Τάλως Μελιδονίου: Συγχαίρει τον Γιάννη Koυτάντο

Ποδόσφαιρο
Τάλως Μελιδονίου: Συγχαίρει τον Γιάννη Koυτάντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 20χρονος Ρεθυμνιώτης είναι πλέον επαγγελματίας στον Εργοτέλη

Ο Γιάννης Κουτάντος εδώ και λίγες εβδομάδες έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Εργοτέλη δικαιώνοντας τους κόπους του και τις προσπάθειές τους.

Περήφανοι όμως είναι και οι συντοπίτες του στο Ρέθυμνο καθώς ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κατάγεται από την Αξό και ιδιαίτερα στην ομάδα του «Τάλως Μελιδονίου» όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια πριν μετακομίσει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Μάλιστα από την ομάδα του Τάλως Μελιδονίου εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για το μεγάλο βήμα που έκανε στην καριέρα του ο Κουτάντος. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το ΔΣ του ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΊΟΥ συγχαίρει ολόψυχα τον ποδοσφαιριστή ΚΟΥΤΑΝΤΟ ΓΙΑΝΝΗ για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στον ιστορικό ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Ο Γιάννης υπηρέτησε για δύο συναπτά έτη την ομάδα του ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ και με το ταλέντο του, την αγωνιστικότητα του συνέβαλε σε μεγάλες νίκες της ομάδας ενώ ταυτόχρονα με το εξαίρετο ήθος του απέκτησε παντού μόνο φίλους.

Σε αυτό το άλμα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αισθανόμαστε ως ΔΣ ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια και του ευχόμαστε να γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορική ομάδα της Κρήτης!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News