Εργοτέλης: Φιλική νίκη 2-0 επί Αλμυρού… με ρυθμό και ένταση

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Φιλική νίκη 2-0 επί Αλμυρού… με ρυθμό και ένταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα γκολ των κιτρινόμαυρων σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα που έγινε στον Αγ.Νικόλαο

Σε φιλικό που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 του Αλμυρού, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Ήταν ένα ματς το οποίο χαρακτηρίστηκε από έντονο ρυθμό και πολύ ένταση. Το πρώτο μέρος ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις ανάμεσα στις δύο εστίες. Στην επανάληψη ο Εργοτέλης όντας πιο ουσιαστικός κατάφερε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα στο τέλος.

Μια και μοναδική ευκαιρία με τον Άπι είχε ο Εργοτέλης στο α’ ημίχρονο ενώ στην επανάληψη αρχικά δημιούργησε φάσεις με Σαρρή, Τσέλιο, Άπι και Μανουσάκη για να ανοίξει το σκορ στο 86’ όταν μετά από κόρνερ του Μπουρσέλη, η μπάλα χτύπησε σε σώμα παίκτη του Αλμυρού και μπήκε γκολ. Στην επόμενη φάση ο Αλμυρός άγγιξε την ισοφάριση με τον Κέλι και τελικά στο 90’ με γυριστό σουτ ο Κωστανάσιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Τζελέπης, Σαρρής (72' Θεοδωράκης), Μαζουλουξής, Neral, Λούσι (80' Κacurri), Πέϊος, Τσέλιος, Appi (76' Μπουρσέλης), Μανουσάκης (72' Μπουτσάκης), Κωστανάσιος, Πατρινός

ΑΛΜΥΡΟΣ (Κώστας Κιάσσος): Χανιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Κουγιουμουτζής, Garret, Leon (70' Gonzalo), Ζέλιος, Μωραΐτης, Χαϊντίνι (70' Matias), Τοπούζης (32' Αζίζι)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News