Εργοτέλης: Δεν έπεισε και έφυγε ο Σαλχί Άκραμ

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Δεν έπεισε και έφυγε ο Σαλχί Άκραμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 23χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός αναχώρησε για την πατρίδα του

Δεν θα συνεχίσει να προπονείται με τον Εργοτέλη ο Σαλχί Ακράμ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε το πρόγραμμα του Γιάννη Ταουσιάνη, περνώντας από το μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ, ενώ συμμετείχε και στα φιλικά των «κιτρινόμαυρων».

Ο 23χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός με ρίζες από το Μαρόκο δεν έλαβε το τελικό "οκ" με αποτέλεσμα να αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Αναφορικά με την προετοιμασία, σήμερα έγινε πρωινή προπόνηση και μάλιστα υψηλής έντασης για τους ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου. Μετά την προπόνηση αποφόρτισης την Τρίτη, οι μηχανές άναψαν ξανά για τα καλά με τους «κιτρινόμαυρους» να υλοποιούν ασκήσεις ειδικής ποδοσφαιρικής ταχυδύναμης. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Κούατενγκ, Μποτέ και Αλεξάκης ενώ μέρος της προπόνησης κατάφεραν να βγάλουν οι Μαζουλουξής και Κόνραντ.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση κατά την οποία ποδοσφαιριστές και τεχνικό team θα αναλύσουν όσα σημεία απαιτούν παρατηρήσεις απ' το φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΦΗ, μέσω βίντεο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News