Εργοτέλης

Ταουσιάνης: «Δείχνουμε εξέλιξη ως ομάδα και σημαντική βελτίωση»

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα

Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο Εργοτέλης στο φιλικό με τον ΟΦΗ, ικανοποίησε τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τα σημάδια εξέλιξης που δείχνει ομάδα του, αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται εδώ και ένα μήνα.

Αναλυτικά δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΟΦΗ, για την δυνατότητα που μας έδωσε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με μια ομάδα ανωτέρου επιπέδου από εμάς και θα ήθελα να του ευχηθώ καλή χρονιά με ένα καλό ξεκίνημα, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Όσων αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήταν ένα δυνατό τεστ με καλά διαστήματα και απ’ τις δύο ομάδες. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικό βαθμό, γιατί δείχνουμε σημάδια εξέλιξης και βελτίωσης στις 35 μέρες που δουλεύουμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Απ’ το ματς αυτό αποκομίσαμε πολλά στοιχεία ιδιαίτερα χρήσιμα για το τι μπορούμε να κάνουμε ακόμα για να ολοκληρωθούμε περισσότερο σαν ομάδα.

Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε, διότι έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας, ότι μέσα απ’ τη δουλειά θα είμαστε έτοιμοι και θα παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια