Κ19 Εργοτέλης: Καλή απόδοση και νίκη με 3-1 επί των Μοιρών

Ποδόσφαιρο
Κ19 Εργοτέλης: Καλή απόδοση και νίκη με 3-1 επί των Μοιρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έδωσε συγχαρητήρια στα νέα παιδιά του Εργοτέλη ο προπονητής Λευτέρης Κορνάρος

Πολύ καλά στοιχεία παρουσίασε και στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της η Κ19 του Εργοτέλη, επικρατώντας το Σάββατο με 3-1 των Μοιρών στο Μαρτινέγκο.

Ο προπονητής Λευτέρης Κορνάρος χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές 11άδες στο παιχνίδι μένοντας ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και την βελτίωση καθημερινά στην προετοιμασία και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού:

«Έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις εβδομάδες προπονήσεων, το φιλικό με την ομάδα των Μοιρών ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε τι έχουμε αποκομίσει στους δυο βασικούς κύκλους εκπαίδευσης που έχουμε δώσει βάρος έως τώρα. Γενικά είχαμε κάποια πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας, επιθετικά και αμυντικά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Είναι δηλαδή σημαντικό το γεγονός ότι είχαμε προοδευτικότητα και βελτίωση σε αρκετά σημεία και σίγουρα είναι σημαντικό για τα παιδιά ως επιβράβευση και επιβεβαίωση της δουλειάς τους μέσα στις προπονήσεις. Οι παίκτες μας κάνουν τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό! Ευχαριστούμε την ΑΕ Μοιρών στην οποία και ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Όλα τα γκολ του φιλικού μπήκαν στο β’ ημίχρονο. Για την Κ19 Εργοτέλη δύο γκολ σημείωσε ο Νικολακάκης και ένα ο Αναστασιάδης. Για τις Μοίρες σκόραρε ο Βατσινάς, ο οποίος είχε και χαμένο πέναλτι αλλά και δοκάρι.

Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1ο Ημίχρονο: Ψιμόπουλος, Πάγια, Ματαλλιωτάκης, Μεχμετάι, Δασκαλάκης, Σταματάκης, Κόκας, Στεφανάκης, Λιανέρης, Καργάκης Στ.,  Πακιουφάκης

2ο Ημίχρονο: Σταυρακάκης, Σφακιανάκης, Τσέρος, Πάγια (67’ Περσκέφα), Ανδρουλάκης, Καργάκης Α., Αρχοντάκης, Ζηδιανάκης, Νικολακάκης, Αναστασιάδης (67’ Θεοδωράκης), Δρικάκης

ΜΟΙΡΕΣ: Δασκαλάκης, Φανουράκης, Καστρινάκης, Ιερωνυμάκης, Μασέλης, Ηλιάδης, Βατσινάς, Χατζάκης, Ραπτάκης, Τζωράκης, Αντωνάκης. Έπαιξαν ακόμα οι: Μπιμπάκης, Ρουκουνάκης Β. Ρουκουνάκης Μ., Μαυροπετσάκης, Λεοντιάδης και Κουτσάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News