Από τον ΟΦΗ στον Εργοτέλη ο Μιχάλης Σπυριδάκης!

Ποδόσφαιρο
Από τον ΟΦΗ στον Εργοτέλη ο Μιχάλης Σπυριδάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 16χρονος Μεσαρίτης ποδοσφαιριστής αποτελεί μια εξαιρετική μεταγραφή για τους Νέους Εργοτέλη

Στον Εργοτέλη δεν άφησαν την χρυσή ευκαιρία που βρέθηκε μπροστά τους να πάει χαμένη και απέκτησαν τον 16χρονο Μιχάλη Σπυριδάκη, εντάσσοντάς τον στην ομάδα των Νέων Εργοτέλη, που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ.

Ο Μεσαρίτης Μιχάλης Σπυριδάκης αποτελεί έναν από τους πλέον ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και πριν δύο χρόνια ήταν ο αρχηγός της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ, φτάνοντας μέχρι τις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας ενώ συμπεριλήφθηκε και στην προεπιλογή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ως κεντρικός αμυντικός και διακρίνεται για το πάθος του στο γήπεδο!

Γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2004 με καταγωγή από το Καμηλάρι της Μεσαράς και είναι μέλος μιας γνήσιας ποδοσφαιρικής οικογένειας, με τον πατέρα του Αλέκο Σπυριδάκη να αποτελεί τερματοφύλακας της σπουδαίας ομάδας του ΑΟΤ την δεκαετία του ’90. Επίσης ο ξάδερφός του και συνονόματός του διανύει τα τελευταία χρόνια μια αξιοπρόσεκτη πορεία στο ολλανδικό ποδόσφαιρο.

Ο Μιχάλης Σπυριδάκης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις Ακαδημίες ΟΦΗ, Λίντο και ΑΟ Τυμπακίου ενώ σε ηλικία μόλις 14 ετών πήρε το βάπτισμα του πυρός στην ΕΠΣΗ, παίζοντας με την ομάδα του τόπου του, το Καμηλάρι σε επίσημο πρωτάθλημα και μάλιστα τιμής ένεκεν φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κάνοντας ένα ιστορικό ρεκόρ.

Το 2018-19 αγωνίστηκε με την Κ15 του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League ενώ την περίοδο 2019-2020 έπαιξε με την Κ17 του ΟΦΗ. Τελικά δεν παρέμεινε και τη νέα σεζόν στον ΟΦΗ αλλά δεν σταμάτησε όλους αυτούς τους μήνες και εν μέσω της καραντίνας, να προπονείται και να γυμνάζεται για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Η περίπτωση του Μιχάλη Σπυριδάκη ήταν εξαιρετική για τον Εργοτέλη, με τον ίδιο στο νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι να είναι συμπαίκτης με πολλά παιδιά που αγωνίστηκαν μαζί στην Μικτή Παίδων.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εργοτέλης τον καλωσορίζει στην οικογένειά του και του εύχεται υγεία και καλή πρόοδο αγωνιστική και προσωπική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News