Εργοτέλης

Εργοτέλης: Με… νέο αίμα η έναρξη των εργομετρικών

Το πρώτο γκρουπ αποτέλεσαν παιδιά από την Κ19 που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία

Με εργομετρικά τεστ και αιματολογικές εξετάσεις ξεκίνησε σήμερα η νέα αγωνιστική περίοδος για την ΠΑΕ Εργοτέλης. Στο Παγκρήτιο Στάδιο βρέθηκε το πρώτο γκρουπ των παικτών που πέρασε τη διαδικασία από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές απ' την Κ19 οι οποίοι επελέγησαν να ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας και ήταν οι: Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης, Λούσι, Κουτάντος, Αλεξάκης, Κομνηνός, Πατρινός, Κόλα, Βλαχάκης.

Τα τεστ θα συνεχιστούν και αύριο Τρίτη (28/7) τις πρωινές ώρες στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου με το δεύτερο γκρουπ το οποίο αποτελούν οι: Kacurri, Bote, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Αζίζι, Τζελέπης, Ψιμόπουλος.

Τα τεστ θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη με το τελευταίο γκρουπ των ποδοσφαιριστών, μέσα στους οποίους θα βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Conraad και Neral. Οι υπόλοιποι θα είναι οι: Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Bruce.

Όσον αφορά την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας όπως έχει γίνει γνωστό έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Πέμπτη 30 Ιουλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια