Τζώρτζογλου: Η μεταγραφή από το Ασήμι στο Μαρτινέγκο και οι Ταμιωλάκης-Γαλανός

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: Η μεταγραφή από το Ασήμι στο Μαρτινέγκο και οι Ταμιωλάκης-Γαλανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόφαση που πήρε το 1993 και καθόρισε την παραγοντική του διαδρομή, αλλάζοντας το μέλλον του Εργοτέλη

Την παραγοντική του μεταγραφή που καθόρισαν τη ζωή του αλλά και το μέλλον του Εργοτέλη θυμήθηκε με μία ανάρτησή του ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον Ιούνιο του 1993 και την «μετακόμισή» του από το Ασήμι στο Μαρτινέγκο και τον Εργοτέλη:

«Πέρασαν 27 χρόνια... Τέτοιες μέρες αρχές Ιουνίου ήταν το 1993 στο Καφέ Μαρίνα στο Λιμάνι του Ηρακλείου που δυο παράγοντες του Εργοτέλη, ο αντιπρόεδρος και καλός μου φίλος, ο Γιώργος Ταμιωλάκης και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Γαλανός, μου μπόλιασαν το κιτρινόμαυρο παραγοντικό μικρόβιο... Φίλαθλος στην καταγωγή του ΟΦΗ ήμουν (και είμαι) τους είπα και δεν το έκρυψα φυσικά ποτέ και νιώθω και πολύ όμορφα για αυτό και επέμενα... Επέμεναν και αυτοί, ο Γιώργος με τον Δημήτρη... Εγώ τους ευχαριστώ και τους δυο που επέμεναν και τελικά έγινε η "μεταγραφή" στο Μαρτινέγκο... Ελπίζω ότι δεν θα το μετάνιωσαν… Ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που "χρησιμοποίησα" σαν όχημα και αναδείχτηκα παραγοντικά και είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ γι’ αυτό και ευγνώμων είμαι και στον Γιώργο Ταμιωλάκη και στον Δημήτρη Γαλανό...»

Ο Γιώργος Ταμιωλάκης ήταν το «κλειδί» μαζί με τον Δημήτρη Γαλανό στην «μεταγραφή» Τζώρτζογλου στον Εργοτέλη. Ήταν μάλιστα εποχή που τον νυν πρόεδρο της ΕΠΣΗ τον «διεκδίκησε» και ο Ηρόδοτος, καθώς του είχε κάνει πρόταση τότε ο αείμνηστος Δάσκαλος, ο Γιάννης Σκουρέλος, για να τον πάρει στη Νέα Αλικαρνασσό, μαθαίνοντας ότι έχει μικρασιάτικες ρίζες…

Ζητήσαμε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ να μας μιλήσει για τα χρόνια εκείνα και πως έγινε η "μεταγραφή" του από το Ασήμι στον Εργοτέλη..

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μας είπε: "Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο, τα λέω όλα στην ανάρτησή μου στο Facebook. Απλά να επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι ευχαριστώ τον καλό μου φίλο τον Γιώργο τον Ταμιωλάκη και το Δημήτρη τον Γαλανό πού με την επιμονή τους με έφεραν στον Εργοτέλη και με ότι αυτό συνεπάγεται για μένα και για τον Εργοτέλη μετά..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News