Εργοτέλης

Εργοτέλης: Αιχμές Στειακάκη για τον Μάγκετ Σάμι!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη αφήνει αιχμές ότι το ενδιαφέρον του Αιγύπτιου έχει περιοριστεί σημαντικά

Το ιδιοκτησιακό θέμα που έχει προκύψει στον Εργοτέλη απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες. Ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Βρέντζος εξέφρασε την πρόθεση να αγοράσει την ΠΑΕ ενώ με νέα σημερινή του ανάρτηση κατήγγειλε τον Μάγκετ Σάμι ότι αρνήθηκε με προσβλητικό και χυδαίο τρόπο.

Κάπου εδώ έρχεται και η θέση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη και που εκφράζεται δια του προέδρου του Γιώργου Στειακάκη. Ο πολύπειρος παράγοντας και νομικός στέλνει το μήνυμά του προς την νυν διοίκηση ότι πρέπει να αποφασίσει με ρεαλισμό, αφήνοντας αιχμές ότι το ενδιαφέρον του Αιγύπτιου έχει περιοριστεί σημαντικά! Μάλιστα αναφέρει ότι οι Τουτζάρης, Σεβαστάκης και Μποβολέτης είναι εκείνοι που κρατούν τον Εργοτέλη ζωντανό. Αποκρυπτογραφώντας τα λεγόμενά του, ο Στειακάκης ζητά από τον Μάγκετ Σάμι να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα, ειδάλλως να συζητήσει την παραχώρηση της ΠΑΕ στον Γιώργο Βρέντζο. Αναλυτικά η δήλωση Στειακάκη:

«Είναι τιμητικό, καταρχήν, που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Μαγκετ Σαμι, δείχνει να επιθυμεί να παραμείνει στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, όπως και ότι ο πρώην πρόεδρος, Γιώργος Βρέντζος, επιθυμεί να επανέλθει και να αγοράσει τις μετοχές από τον τωρινό ιδιοκτήτη. Ο ερασιτέχνης ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν μπορεί, βέβαια, να υποδείξει στην ιδιοκτησία τι πρέπει να κάνει, ούτε πολύ περισσότερο, να υποχρεώσει σε συγκεκριμένη ενέργεια. ΟΜΩΣ: Επειδή, νομικά, τυχόν αρνητική εξέλιξη της ΠΑΕ θα έχει άμεσες συνέπειες για την εξέλιξη του ΕΡΓΟΤΕΛΗ συνολικά, νομιμοποιούμαι να σχολιάσω.

Η τωρινή διοίκηση θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της επί τη βάσει μιας ρεαλιστικής θεώρησης της κατάστασης και να συνεχίσει εφόσον βάσιμα εκτιμά ότι μπορεί να υποστηρίξει το εγχείρημα που (ευτυχώς κατά τη γνώμη μου) ανέλαβε πριν τρία χρόνια. Τότε υπήρχε και ενθουσιασμός και σχέδιο από μέρους του τωρινού ιδιοκτήτη. Τον αγκαλιάσαμε και μάς αγκάλιασε. Στην πορεία αυτός ο ενθουσιασμός εξανεμίστηκε και το ενδιαφέρον του περιορίστηκε σημαντικά.

Τότε, ευτυχώς, η αγάπη και αφοσίωση για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ των Τουτζάρη (το εννοώ παρότι ήρθε ξένος τότε), Σεβαστάκη (σε μεγάλο βαθμό) και Μποβολετη κρατούν ακόμη την ΠΑΕ πάνω στις ράγες της διαδρομής της. Ωστόσο, πέραν από τα συμφέροντα και τις αντιπάθειες και αντιπαραθέσεις (όλα ανθρώπινα είναι) αυτό που θα πρέπει να κυριαρχήσει είναι ο ρεαλισμός. Αν θέλει και μπορεί ο Μαγκετ Σάμι να ασχοληθεί με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, να παραμείνει γιατί δεν είμαστε αγνώμονες και εκτιμάμε τι έχει κάνει. Αν, όμως, δεν ενδιαφέρεται επαρκώς, ή δεν είναι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στις προτεραιότητες του, καλό θα ήταν να σκεφτεί ορθολογικά και ψύχραιμα.

Εγώ προσωπικά, το ξέρουν όλοι, σχετικά με τα θέματα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ δεν επηρεάζομαι από προσωπικές φιλίες ή αντιπάθειες, ούτε πρόκειται να αντιπαρατεθώ με κάποιον που έχει προσφέρει από λίγο έως πολύ, ιδίως τώρα λόγω του θεσμικού μου ρόλου. Τονίζω όμως σε όποιον παίρνει αποφάσεις, που άμεσα ή έμμεσα επηρεάζουν το μέλλον του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, να το σκεφτεί καλά πριν κάνει την επιλογή του. Είναι ο σωστός χρόνος. Είμαστε εδώ από κάθε άποψη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια