default-image

Στην… Ινδία πρώην προπονητής του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Στην… Ινδία πρώην προπονητής του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ισπανός Χουάν Φεράντο πιάνει σύντομα δουλειά στην ινδική Γκόα

Παλαιότερα κοούτσαρε τον Εργοτέλη, μέχρι πέρυσι ήταν προπονητής στον Βόλο και πλέον βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ινδία!

Ο λόγος για τον Ισπανό Χουάν Φεράντο, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την Γκόα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδίας. Ο Φεράντο είχε φύγει τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ελλάδα, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο μάτι του.

Η συνεργασία του με την Γκόα θα ισχύσει από τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς ο Χουάν Φεράντο βρίσκεται στην Ισπανία. Εκεί κάνει θεραπείες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μάτι και προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του..

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γκόα τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει και στο ασιατικό Champions League, με τον Φεράντο να δηλώνει χαρούμενος για τη νέα του συνεργασία.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της Γκόα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Μαζί με την υποστήριξη των οπαδών μας θα παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχουμε», δήλωσε ο Φεράντο μετά την συμφωνία με την νέα του ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News