Τουτζάρης: «Πόλεμος και ο εχθρός αόρατος»

Ποδόσφαιρο
Τουτζάρης: «Πόλεμος και ο εχθρός αόρατος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη μίλησε για τον κορωνοϊό και το ποδόσφαιρο

Ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, σχολίασε στο Fl News την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως με τον κορωνοϊό, χαρακτηρίζοντας ανατριχιαστική όλη αυτή την κατάσταση. Όσο για το ποδόσφαιρο, ευχήθηκε να δοθεί τώρα η αφορμή ώστε «να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον κανονικότητας σε όλα».

Η δήλωση του Γιώργου Τουτζάρη:

«Θέλοντας να υπενθυμίσω σε όλους πόσο σημαντικό είναι πλέον να πειθαρχήσουμε σε ό,τι μας ζητούν οι αρμόδιοι φορείς υγείας. Ελπίζω σύντομα να τελειώσει αυτή η δοκιμασία για όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό να βλέπεις να είμαστε ουσιαστικά σε πόλεμο και ο εχθρός να είναι αόρατος.

Μιλώντας για ποδόσφαιρο, όσο άκαιρο κι αν είναι τώρα, μάλλον είναι ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον κανονικότητας σε όλα. Μακριά από σκοπιμότητες και να δούμε πως θα ωφεληθούν όλοι μακροπρόθεσμα. Ακούμε για διάφορες επιλογές, που, όλες, ανάλογα από πού προέρχονται, κρύβουν από πίσω μια σκοπιμότητα...

Νομίζω ότι υπάρχει χρόνος να καθίσουμε όλοι οι φορείς, ομοσπονδία, λίγκες, ποδοσφαιριστές και παράγοντες και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον το οποίο δεν θα αλλάζει κάθε τόσο και θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός προϊόντος ανταγωνιστικού και θελκτικού σε όσους το παρακολουθούν... Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μείνουμε σε λόγια αυτή τη φορά... Καλή δύναμη σε όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News