Συγκλονίζει ο Μανουσάκης για τον αδικοχαμένο αδερφό του

Ποδόσφαιρο
Συγκλονίζει ο Μανουσάκης για τον αδικοχαμένο αδερφό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σ’ αγαπάω πολύ αδερφέ μου, μου λείπεις ήδη» γράφει ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη

Μέσα στο δύσκολο κλίμα των ημερών, το κλίμα στον Εργοτέλη γίνεται πιο βαρύ λόγω της είδησης του θανάτου του Αντώνη Μανουσάκη, αδερφού του ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Μανουσάκη και γιου του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννη Μανουσάκη.

Ο 28χρονος Αντώνης Μανουσάκης έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ και παραγωγούς στην Ελλάδα με το καλλιτεχνικό όνομα «Το Βδέλυγμα».

Ο αδερφός του, Γιώργος Μανουσάκης, σε μια συγκλονιστική του ανάρτηση που συνοδεύεται από ένα κολάζ οικογενειακών φωτογραφιών, αναφέρεται με σπαρακτικά λόγια στον αδερφό του…

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Γιώργου Μανουσάκη

Από που να ξεκινήσω..

Ήσουν ένα πολύ καλό παιδί, αθώα ψυχούλα, που δεν ήθελε το παραμικρό παραπάνω από τα απαραίτητα... Σπίτι, φαγητό και τη μουσική του να γράφει και να φτιάχνει και να τραγουδάει όλη μέρα… Πάλεψες για όλα τα κακά του κόσμου, με το δικό σου τρόπο και χαίρομαι πολύ που βλέπω ότι έχεις δώσει το δικό σου στίγμα και πόσοι άνθρωποι σε έχουν εκτιμήσει… παραπάνω από ότι ήξερα.

Αν και ήμασταν τόσο διαφορετικοί στα γούστα μας, ήμασταν τόσο ίδιοι στις απόψεις μας για τον κόσμο... Είμαι πολύ περήφανος για εσένα και ας μην πρόλαβα να στο πω.. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι αδερφός σου… Ήσουν πολύ καλός αδερφός, φίλος, γιος και το ξέρουμε ότι μας αγαπούσες όλους πολύ… Με πρόσεχες, από μικροί ήσουν ο μεγάλος μου αδερφός, σ’ άρεσε να με προστατεύεις... Ελπίζω με κάποιο τρόπο, όλα αυτά να τα ξέρεις, να τα δεις, να τα ακούσεις...

Σ’ αγαπώ πολύ αδερφέ μου, θα σου πω αντίο για τώρα, αλλά θα σου πω και ότι θα ξανασυναντηθούμε όλοι μας, αργά ή γρήγορα.

Μου λείπεις ήδη και Σ’ ΑΓΑΠΩ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News