Με την Δόξα Δράμας σήμερα ο Εργοτέλης στο κεκλεισμένων των θυρών Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Με την Δόξα Δράμας σήμερα ο Εργοτέλης στο κεκλεισμένων των θυρών Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κομβικό παιχνίδι για τους κιτρινόμαυρους για την εξάδα των play off…

Από σήμερα ξεκινά το μέτρο των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού και έτσι η αναμέτρηση που θα γίνει στις 16:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Δόξα Δράμας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από το ΕΡΤ Sports. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τον Εργοτέλη, το πρώτο μεγάλο βήμα από τα τρία που υπολείπονται προκειμένου να μπει μέσα στην εξάδα και να αγωνιστεί στα Play Off της Super League 2. Οι «κιτρινόμαυροι» με νίκη θα πιάσουν σήμερα την ΑΕ Καραϊσκάκης, που την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκε από τον Πλατανιά και έμεινε στους 31β. αλλά το πιο σημαντικό θα είναι να ηττηθεί σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, που την ίδια ώρα έχει δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αν γίνει αυτό, τότε ο Εργοτέλης θα κρατά απόλυτα την τύχη στα χέρια του, έχοντας στη συνέχεια να παίξει με τα Χανιά στα Περιβόλια και την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Πόντου.

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν πεισμώσει άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και όλοι δηλώνουν έτοιμοι αποφασισμένοι για το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, η οποία δεν έχει βαθμολογικά κίνητρα.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Ταουσιάνης για την αναμέτρηση με τους Δραμινούς είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μποτέ, Μπούσης, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Μπαράτα, Ατέφ, Σταθόπουλος, Μανουσάκης, Έφορντ και Ραμέζ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι (4 κίτρινες κάρτες) Τσέλιος και Πέιος, ο Κοιλιάρας μετά το ράγισμα που υπέστη στην ποδοκνημική στο ματς με τον Λεβαδειακό καθώς επίσης και ο Μπρους που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα μετά την θλάση στον τετρακέφαλο. Αναλυτικά η εικόνα της 20ης αγωνιστικής:

Αποτελέσματα (20η)

Πλατανιάς-Καραϊσκάκης 1-0

Λεβαδειακός-Χανιά 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 4-1

Σήμερα (16:00)

Εργοτέλης-Δόξα Δράμας (ΕΡΤ Sports)

Απόλλων Σμύρνης-Απόλλων Λάρισας

Αύριο (15:00)

Παναχαϊκή-Απόλλων Π. (στη Ναύπακτο)

Η βαθμολογία

1.ΠΑΣ Γιάννινα 49

2.Απόλλων Σμύρνης* 39

3.Χανιά 38

-.Λεβαδειακός 38

5.Καραϊσκάκης 31

6.Απόλλων Λάρισας* 30

--------------------------------------------

7.Εργοτέλης* 28

8.Πλατανιάς 26

9.Παναχαϊκή* 25

10.Δόξα Δράμας* 23

11.Κέρκυρα (-3) 0

12.Απόλλων Πόντου* (-6) -3

* Ματς λιγότερο.

Η επόμενη αγωνιστική (21η)

Παρασκευή 13 Μαρτίου

15:00 Απόλλων Πόντου-Λεβαδειακός

Σάββατο 14 Μαρτίου

15:00 Απόλλων Λάρισας-Πλατανιάς

Κυριακή 15 Μαρτίου

14:45 Χανιά-Εργοτέλης

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Παναχαϊκή

15:00 Δόξα Δράμας-Κέρκυρα

Δευτέρα 16 Μαρτίου

16:00 Καραϊσκάκης-ΠΑΣ Γιάννινα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News