Εργοτέλης: Σοκ με Κοιλιάρα, τέλος για φέτος!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Σοκ με Κοιλιάρα, τέλος για φέτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη υπέστη ράγισμα στην ποδοκνημική και του τοποθετήθηκε γύψος

Ενός κακού… μύρια έπονται για τον Εργοτέλη, καθώς η ήττα από τον Λεβαδειακό έφερε και μια πολύ σοβαρή απώλεια. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κοιλιάρας θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου με τον τραυματισμό του να αποδεικνύεται πολύ σοβαρός και τα δυσάρεστα νέα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο να επιβεβαιώνονται σήμερα.

Ο Κοιλιάρας στάθηκε για μια ακόμα φορά άτυχος, καθώς χτύπησε και αντικαταστάθηκε στο 63’ του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό. Σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, υπέστη στο αριστερό του πόδι ράγισμα στην ποδοκνημική και του τοποθετήθηκε γύψος. Ως εκ τούτου θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και είναι μια μεγάλη απώλεια για τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της ημέρας, οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στους Βοιωτούς από 60 λεπτά και πάνω ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης ενώ για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και περιορισμένου χώρου. Ο Bruce συνέχισε το ατομικό όπως και ο Atef που είχε μια μικρή ενόχληση στον προσαγωγό. Αντίθετα σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Ramez που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση.

Για αύριο Τετάρτη έχει δοθεί ρεπό ενώ από την Πέμπτη οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν στους ρυθμούς του επόμενου παιχνιδιού που είναι κόντρα στην Δόξα Δράμας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News