Ταουσιάνης: «Να επαναφέρουμε στο μυαλό μας την τάξη»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Να επαναφέρουμε στο μυαλό μας την τάξη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβληματισμένος ο Ταουσιάνης για την απώλεια της ομοιογένειας και του τρόπου παιχνιδιού του Εργοτέλη

Στο ότι η ομάδα φαίνεται να έχει χάσει τον τρόπο παιχνιδιού της και όχι τόσο στην ήττα στάθηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον Λεβαδειακό, λέγοντας:

'Σίγουρα η ήττα είναι βαριά και το γεγονός ότι πάντα ένα χαμένο αποτέλεσμα είναι δυσάρεστο, το στενάχωρο είναι ότι έχουμε χάσει τον τρόπο παιχνιδιού σαν ομάδα. Το γρήγορο, το απλό ποδόσφαιρο και την αυτοπεποίθηση. Ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα έχουμε στην διαχείριση συναισθημάτων και καταστάσεων όταν ένα ματς δεν πηγαίνει καλά. Ότι μικροπροβλήματα και αν μας έχουν συμβεί σαν ομάδα, αυτό δεν δικαιολογεί το να χάσουμε την ομοιογένεια και τον τρόπο παιχνιδιού που είχαμε γιατί μόνο απ’ αυτή τη διαδικασία μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα.

Αυτό που χρειάζεται να γίνει είναι να επαναφέρουμε στο μυαλό μας την τάξη ώστε να διεκδικήσουμε μέσω αυτής της διαδικασίας τις πιθανότητες που μας μένουν στα επόμενα παιχνίδια και στο τέλος να γίνει ο απολογισμός. Δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία ανάλυσης και τακτικής του παιχνιδιού καθώς από εμάς αλλά και στο σύνολο ήταν ένα κακό παιχνίδι, που ο αντίπαλος μετουσίωσε τις στιγμές του σε γκολ ενώ εμείς δεν τα καταφέραμε.''

Ο προπονητής ρωτήθηκε για το αν μπορεί να γίνει τώρα η επανεκκίνηση και να επιτευχθεί η είσοδος στα play off, απατώντας: ''Τα πάντα μπορούν να γίνουν. Όπως έχει αλλάξει το πρόσωπο μας έτσι απότομα τον τελευταίο καιρό με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να το επαναφέρουμε. Πίστη πάνω απ’ όλα χρειάζεται και δουλειά.''

Απ' την άλλη πλευρά ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου ανέφερε:

''Η νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τήρησαν το πλάνο παιχνιδιού που είχαμε διαλέξει να ακολουθήσουμε, να πιέσουμε δηλαδή τον Εργοτέλη μπροστά καθώς ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που έχει καλή κατοχή της μπάλας και δουλεύει πολύ με passing game. Εάν εξαιρέσουμε μια φάση στα πρώτα λεπτά με το δοκάρι του Εργοτέλη από εκεί και πέρα η ομάδα μου δεν κινδύνεψε καθώς πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε τρία πάρα πολύ όμορφα τέρματα, με την νίκη μας να είναι καθαρή και δίκαιη. Χαίρομαι που ο Λεβαδειακός κάνει πρωταθλητισμό με νέα παιδιά και στέκομαι στο ότι τα δύο γκολ ήρθαν από δύο παίκτες μικρούς σε ηλικία. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη με τον στόχο να παραμένει η άνοδος στην Super League. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι παρά τις απουσίες που είχαμε δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα έτοιμη να επιστρέψει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News