Νίκησε και πάει φουλ για Play Off ο Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
Νίκησε και πάει φουλ για Play Off ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν στο Παγκρήτιο Στάδιο με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας χάρη σε γκολ του Έφορντ

Σπουδαία νίκη με 1-0 σημείωσε σήμερα ο Εργοτέλης επί του Απόλλωνα Λάρισας στο Παγκρήτιο Στάδιο χάρη σε γκολ του Τζο Έφορντ! Τα χαμόγελα επέστρεψαν στους "κιτρινόμαυρους" που πλέον βλέπουν ξεκάθαρα τον στόχο των Play Off στην Super League 2 να ανοίγεται ξεκάθαρα μπροστά τους...

Με αυτούς τους τρεις βαθμούς, ο Εργοτέλης έπιασε τους Λεβαδειακό και Καραϊσκάκη στην 3η θέση με 28 βαθμούς και ταυτόχρονα ξεπέρασε την ομάδα της Λάρισας που έμεινε στους 27 βαθμούς.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών (ειδικά το α’ ημίχρονο) με Ατέφ, Ροβίθη, Προβυδάκη και Τσέλιο, δεν «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι και μοιραία στο τέλος αγχώθηκαν για να κρατήσουν το πολύτιμο τρίποντο. Μάλιστα στις καθυστερήσεις είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες με τον Μπαράτα (αρχικά χαμένο τετ α τετ και στη συνέχεια δοκάρι) για να βάλουν το δεύτερο γκολ.

Εν κατακλείδι ήταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη και θα ήταν κρίμα για τους «κιτρινόμαυρους» να μην έπαιρναν σήμερα το τρίποντο…

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (61′ Μπαράτα), Κοιλιάρας (80′ Μπότε), Άτεφ, Ροβίθης (85' Κατσούρρι), Έφορντ.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Τασιούλης (65′ Μπαστακός), Μπρέμπος (46′ Γκουστάβο), Καρρίκι, Καρατάσιος, Λίταινας (80′ Νύκταρης), Νούσιος.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή (14/2)

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας 1-0

(35’ Έφορντ)

Κυριακή (16/2)

15:00 Δόξα Δράμας – Πλατανιάς

15:00 Χανιά – Α.Ε. Καραϊσκάκης

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης (ΕΡΤ Sports)

Δευτέρα (17/2)

15:00 Κέρκυρα – Απόλλων Πόντου

15:00 Λεβαδειακός – Παναχαϊκή (ΕΡΤ Sports)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News