Επτά γκολ στα Χανιά για την Κ19 Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Επτά γκολ στα Χανιά για την Κ19 Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια ευρεία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Λευτέρη Κορνάρου

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία η Κ19 του Εργοτέλη επικράτησε με 0-7 επί των Χανίων, σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2.

Οι παίκτες του Λευτέρη Κορνάρου παρουσιάστηκαν σοβαροί έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να πετύχουν άλλη μια ευρεία νίκη.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 7’ με τον Αλεξάκη να εκτελεί κόρνερ και τον Αζιζι με κεφαλιά να γράφει το 0-1. Στο 23΄ο Αλεξάκης με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τ αριστερά διπλασίασε τα τέρματα.

Στο 31’ σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Αλεξάκης ο Κόλα με κεφαλιά έκανε  0-3 ενώ επτά λεπτά αργότερα σε σέντρα του Στεφακάκη ο Χαϊντίνι αυτή την φορά έκανε τέσσερα τα τέρματα για τον Εργοτέλη. 

Και στο  43’ μετά από ατομική προσπάθεια του  Σταματάκη και πάσα στον Θεοδωράκη το τελευταίος  πέτυχε το 0-5

Στην επανάληψη του παιχνιδιού ουσιαστικά έγινε μια συντήρηση δυνάμεων με τον Αρχοντάκη στο 85’ να σουτάρει έξω από την περιοχή και να σημειώνει το  0-6.

Το τελικό 0-7 έγινε στο  88’ όταν Μπερνίκου και Σταματάκης έπαιξαν το 1-2 με τον τελευταίο στέλνει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

ΧΑΝΙΑ: Τριανταφυλλάκης, Dyrmishi, Κιμινουλάκης (60’ Κρασουδάκης), Λενταράκης, Ζαχαριουδάκης, Σκουλάς, Μαντσέλι(62’ Σαμπένι) Μαρκουλάκης (74’ Ψαριανός), Φραγκούλης (74’Λένα), Νικολουδάκης, Οικονομόπουλος,

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βλαχάκης, Στεφανάκης (60’ Μπλουσάι), Βενεράκης(46’ Μεχμετάϊ), Κόλα, Θεοδωράκης, Αρχοντάκης, Χαϊντίνι, Δασκαλάκης(70’ Μπερνίκου), Αζίζι (70’ Πάγια), Αλεξάκης(46’ Σαφακιανάκης), Σταματάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News