Εργοτέλης: Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Αχμέτ Ατέφ

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Αχμέτ Ατέφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη τίθεται και επίσημα ο Αιγύπτιος επιθετικός

Με νέο πρόσωπο τον Αχμέτ Ατέφ συνεχίζει ο Εργοτέλης στην Super League 2, βάζοντας μια σημαντική λύση στην επιθετική του γραμμή.

O Αιγύπτιος επιθετικός  παρουσία του Οικονομικού Διευθυντή και μέλους του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Διονύση  Μποβολέτη βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ατέφ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Γουάντι Ντέγκλα ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν με την ομάδα του Ηρακλείου να κατέχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν απόκτησης του.

Μετά το «διπλό» στην Κέρκυρα, σήμερα ξεκίνησε στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, με τον Ατέφ να είναι πολύ ορεξάτος στην πρώτη του προπόνηση στο Ηράκλειο.

Το προηγούμενο διήμερο οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν ρεπό επιβράβευσης για τη νίκη στην Κέρκυρα και αφού πήραν τις ανάσες τους επέστρεψαν και πάλι στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας μάχη αυτή την φορά στην Άρτα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Από την προπόνηση απουσίαζε δικαιολογημένα ο Σταθόπουλος ενώ τις θεραπείες του συνέχισε ο Bruce. Νέα προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News