Με χατ-τρικ του Έφορντ ο Εργοτέλης 0-4 στην Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
Με χατ-τρικ του Έφορντ ο Εργοτέλης 0-4 στην Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα οι «κιτρινόμαυροι» με ένα άνετο τρίποντο

Στο παιχνίδι που άνοιξε σήμερα την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League 2, o Εργοτέλης με μία σοβαρή εμφάνιση, επικράτησε με 0-4 της Κέρκυρας και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ήταν ένα εμφατικό απόγευμα για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια ομάδα που διανύει περίοδο προβλημάτων. Με αυτή την νίκη ο Εργοτέλης έφτασε τους 25 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ντεμπούτο με την ομάδα του Ηρακλείου έκανε ο Ράμεζ Μεντχάτ.

Ωστόσο μεγάλος πρωταγωνιστής της κιτρινόμαυρης νίκης ήταν ο Τζόζεφ Έφορντ που σημείωσε χατ-τρικ.

Το σκορ άνοιξε ο Έφορντ στο 29’ για τους κιτρινόμαυρους, μετά από ασίστ του Μπουτσάκη. Ο Εργοτέλης νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι (ο Τσάνης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μπουτσάκη) με τον Ροβίθη στο 23’, με τον Παγκράτη να αποκρούει την εκτέλεση του επιθετικού της κρητικής ομάδας.

Στο 35’ ο Εργοτέλης έκανε το 0-2 με τον Μπαράτα, ο Ροβίθης έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ο Παγκράτης και στην επαναφορά ο Μπαράτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Έφορντ έκανε το 0-3 στο 48’ με σουτ, μετά από σέντρα του Μπουτσάκη. Και πάλι ο Έφορντ ήταν ο σκόρερ του τελικού 0-4 για τον Εργοτέλη με σουτ, μετά από ασίστ του Τσέλιου.

Πέρα από τα τέσσερα γκολ, χάθηκαν ευκαιρίες από τους Ροβίθη, Μπουρσέλη, Κοιλιάρα, Τσέλιο, Έφορντ και Προβυδάκη και το σκορ θα μπορούσε να πάρει αστρονομικές διαστάσεις.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Σπίριακ, Πέιος, Κοιλιάρας (67' Μποτέ), Τσέλιος, Μπουτσάκης (60' Κατσούρι), Μπουρσέλης, Έφορντ (75' Μεντχάτ), Ροβίθης, Μπαράτα

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης (46' Denicolo), Γκίτσης, Pedro, Γεωργακόπουλος, Νικολούδης, Γκασίδης, Misku, Λεπενιώτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News