SUPER LEAGUE 2: Στην Κέρκυρα με στόχο τη νίκη ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
SUPER LEAGUE 2: Στην Κέρκυρα με στόχο τη νίκη ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπολογίζονται Μπρους και Μπάτζιος για τους κιτρινόμαυρους...

Με την αναμέτρηση του Εργοτέλη στην Κέρκυρα ανοίγει σήμερα η... αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Super League 2. Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει τους “Φαίακες” εκτός έδρας και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει ζητήσει από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση, ώστε να μην πέσουν στην... παγίδα της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου (ουραγός μαζί με τον Απόλλωνα Πόντου).

Ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Μπρους, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Μπάτζιος λόγω τιμωρίας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, ενώ στην 18μελή αποστολή μετέχει και το νέο απόκτημα Ραμέζ Μεντχάτ.

Αναλυτικά οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Μπούσης, Μποτέ, Σπίριακ, Πέιος, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Κατσούρι, Ροβίθης, Μπαράτα, Μανουσάκης, Σταθόπουλος, Μεντχάτ και Έφορντ.

Σήμερα, επίσης, θα γίνει η αναμέτρηση Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας, ενώ μεθαύριο Κυριακή θα κοντραριστούν ΠΑΣ Γιάννινα-Χανιά και Λεβαδειακός-Α.Ε. Καραϊσκάκης. Η 15η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τα ματς Πλατανιάς-Απόλλων Πόντου και Δόξα Δράμας-Απόλλων Σμύρνης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΣ Γιάννινα 33

2. Απόλλων Σμ. 27

3. Λεβαδειακός 26

4. Απόλλων Λαρ. 26

5. Α.Ε. Καραϊσκάκης 24

6. Χανιά 24

7. Εργοτέλης 22

8. Παναχαϊκή 19

9. Πλατανιάς 17

10. Δόξα Δράμας 17

11. Κέρκυρα -3

12. Απόλλων Πόντου -4

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News