Άνετη νίκη για Κ19 Εργοτέλη 4-0 με Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Άνετη νίκη για Κ19 Εργοτέλη 4-0 με Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί η ομάδα του Λευτέρη Κορνάρου

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Κ19 του Εργοτέλη, πανηγυρίζοντας άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 στο Μαρτινέγκο με σκορ 4-0 απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Παναχαϊκής.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 με τέρμα που σημειώθηκε στο 9’. Συγκεκριμένα ο Δασκαλάκης εκτέλεσε κόρνερ, σε προσπάθειες Λούσι και Κόλα έδιωξε προς στιγμήν ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής και στην επαναφορά ο Μπερνίκου με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

Στην επανάληψη του παιχνιδιού και στο 74’ ο Σταματάκης έβγαλε πάσα στον Αλεξάκη ο οποίος με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Αζίζι με ατομική προσπάθεια έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα ενώ ο ίδιος παίκτης στην εκπνοή του παιχνιδιού έγραψε με σουτ το τελικό 4-0.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχε ο Αζίζι είχε αρκετές ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ στο 23’, 40‘, 42’, 50’ και 60’ της αναμέτρησης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ψιμόπουλος,, Λούσι, Βερεράκης (69’ Αλεξάκης), Κόλα, Θεοδωράκης, Πάγια (69’ Στεφακάκης), Χαϊντίνη (63’ Σταματάκης), Κουτάντος (83’Μεχμετάϊ), Αζίζι, Δασκαλάκης, Μπερνίκου (83’ Σφακιανάκης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Τρονιβούνας, Θεοφανόπουλος (68’ Σταυρόπουλος), Θανόπουλος (68’ Παναγιωτακόπουλος), Θωμάς, Μικές, Ταρνάρης (58’ Καραπιπέρης), Ζαβός (60’ Σάντας), Ροδόπουλος, Νέος, Φαβογιάννης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News