Ισοπαλία 2-2 της Κ19 του Εργοτέλη στην Λιβαδειά

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία 2-2 της Κ19 του Εργοτέλη στην Λιβαδειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης βρέθηκε νωρίς πίσω με 2-0 αλλά με δύο γκολ του Αζίζι στα τελευταία λεπτά έφτασε στην ισοφάριση

Με πρωταγωνιστή τον Νεκτάριο Αζίζι, η Κ19 του Εργοτέλης έφερε ισοπαλία 2-2 στην Λιβαδειά, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super Leαgue 2.

Οι κιτρινόμαυροι το πρώτο ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο δημιούργησαν ευκαιρίες ωστόσο μετά από δυο άσχημες στιγμές δέχτηκαν δυο γκολ από τον Λεβαδειακό, στο 12’ από τον Νικολάου και στην εκπνοή του πρώτου μέρους από τον Βαγγελόβ.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυναμικά, είχε καλύτερη αμυντική ισορροπία και με υπομονή εως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με δυο πολύ όμορφα γκολ.

Συγκεκριμένα στο 74’ σε σέντρα  του Βενεράκη ο Αζίζι με κεφαλιά μείωσε σε  2-1 και στο 90’ ο ίδιος παίκτης από ασιστ του Κολλά σούταρε στέλνοντας την μπάλα στο «γ» γραφοντας το τελικό 2-2.

ΛΕΒΑΔΕΙΚΟΣ: Latollari, Νικολάου, Σπίρι, Κολιμλατσης, Πούλος, Μόλε Κυριαζης (74’ Λεχουρίτης) , Μυτάκης, Λέτης, Μακρλης, Βαγγελοβ

EΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ψιμόπουλος, Στεφανάκης (46΄ Κόλα), Λούσι, Πλαϊτάκης (58’ λ.τ. Μεχμετάι), Θεοδωράκης (46’ Βενεράκης), Κουτάντος, Κομνηνός, Χαιντίνι (58’ Σταματάκης), Αζίζι, Αλεξάκης, Μπερνίκου (72’ Αρχοντάκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News