Ταουσιάνης: «Δεν μας άξιζε η ήττα, έρχονται ανακοινώσεις»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Δεν μας άξιζε η ήττα, έρχονται ανακοινώσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άδικο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά το ματς με τον Απόλλωνα

Το νικηφόρο σερί του Εργοτέλη σταμάτησε την Παρασκευή από τον Απόλλωνα Σμύρνης με την ήττα 0-2 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Μετά το παιχνίδι, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Γιάννης Ταουσιάνης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, με τον προπονητή του Εργοτέλη να επισημαίνει ότι η ομάδα του θα κινηθεί σε μεταγραφική ενίσχυση στην επιθετική γραμμή:

«Νομίζω ότι ή ήττα δεν μας άξιζε σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε μια στιγμή που είχαμε χάσει την συγκέντρωση μας, με τον τραυματισμό του Μπουρσέλη και σε αυτό το διάστημα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ σε ένα ημίχρονο που θεωρώ ότι ήταν ισορροπημένο. Στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε την κατοχή και προσπαθήσαμε να απειλήσουμε περισσότερο, με τελειώματα χωρίς αυτό να είναι εύκολο με την αμυντική λειτουργία του αντιπάλου.

Όμως εμείς ήμασταν αυτοί που δείχναμε ότι ζητάμε την ισοφάριση, καθώς η πρώτη φάση του Απόλλωνα έγινε στα τελευταία λεπτά. Μη ευτυχώντας να ισοφαρίσουμε σε κάποιες προσπάθειες που είχαμε και ενώ εξακολουθούσαμε να πιέζουμε, ήρθε το πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Όπως ξαναείπα νομίζω ότι δεν μας άξιζε η ήττα, αλλά θα γίνει το ανάλογο διάβασμα στο παιχνίδι και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για τους στόχους της ομάδας στον δεύτερο γύρο:

«Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να μπορέσουμε δηλαδή να συνεχίσουμε στην πρώτη εξάδα τον δεύτερο γύρο, καθώς μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία μπορείς να διεκδικείς και πράγματα ψηλότερα. Υπάρχουν δυσκολίες μέσα από τραυματισμούς και γι’ αυτό σύντομα νομίζω θα υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά την επιθετική γραμμή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News