Εργοτέλης: Θέλει το βαθμολογικό άλμα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Θέλει το βαθμολογικό άλμα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:00 σήμερα, στο Παγκρήτιο οι κιτρινόμαυροι έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ…

Ένα παιχνίδι-πρόκληση που δίνει την ευκαιρία για βαθμολογικό άλμα, έχει σήμερα μπροστά του στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη υποδέχεται το απόγευμα της Παρασκευής (17:00) στο τον Απόλλωνα Σμύρνης (ο τέταρτος υποδέχεται τον τρίτο στη βαθμολογία) και αυτή η δύσκολη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους "κιτρινόμαυρους" που αν θα κατακτήσουν το τρίποντο κόντρα στην ομάδα που έχει πλέον προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ θα ανέβουν (στη χειρότερη περίπτωση) στην τρίτη θέση του πίνακα! Υπάρχει ενδεχόμενο βέβαια με νίκη ο Εργοτέλης να βρεθεί ακόμα και στη δεύτερη θέση αν ο Καραϊσκάκης δεν τα καταφέρει (δεν κερδίσει) με την πάντα υπολογίσιμη Δόξα Δράμας. Η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με "ενεργοποίηση" στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρατίου κάτω από ισχυρό αέρα. Πλην του Γιάννη Κοιλιάρα που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά.Ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε αποστολή με 20 παίκτες και πρόκειται για τους: Καλογεράκη, Κατσιμήτρο, Bote, Μπούση, Οικονόμου, Μπάτζιο, Πέιο, Spiriak, Bruce, Προβυδάκη, Κατσούρι Τσέλιο, Μπουρσέλη, Μπουτσάκη, Μανουσάκη, Σταθόπουλο, Ροβίθη, Efford, Barata, Αζιζι.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν χθες τη δυνατότητα στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή να δουν τους αντίπαλούς τους και βέβαια με τη σχετική ανάλυση του προπονητή τους.

Το πρόγραμμα στη Super League 2:

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Super League 2, καθώς και τη βαθμολογία:

Σήμερα (17:00)

Εργοτέλης-Απόλλων Σμύρνης (γήπ. Παγκρήτιο Στάδιο, ΕΡΤ Sports): Λάμπρου (Εύβοιας), Πριόνας (Εύβοιας), Αναστασάκης (Χανίων), 4ος: Ψυχούλας (Βοιωτίας).

Αύριο (15.00):

Κέρκυρα-Απόλλων Λάρισας (γήπ. Κέρκυρας): Μέγας (Πιερίας), Βρούζος (Πιερίας), Δέλλιος (Πέλλας), 4ος: Μαυρίδης (Πέλλας).

Κυριακή 12/1 (15:00):

Α.Ε. Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας (γήπ. Άρτας): Καδδάς (Αχαΐας), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Μωυσιάδης (Γρεβενών), 4ος: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας).

Χανιά-Απόλλων Πόντου (γήπ. Περιβολίων): Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Αραβίδης (Αθηνών), 4ος: Μαχαίρας (Αθηνών).

15.15:

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαϊκή (γήπ. "Ζωσιμάδες", ΕΡΤ Sports): Μπακογιάννης (Αθηνών), Κολλιάκος (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), 4ος: Αθανασίου (Άρτας).

Δευτέρα 13/1 (16:00):

Λεβαδειακός-Πλατανιάς (γήπ. Λιβαδειάς, ΕΡΤ Sports): Δραγάτης (Αν. Αττικής), Καλλής (Αν. Αττικής), Κοττορός (Δωδεκανήσου), 4ος: Αντωνίου (Αν. Αττικής).

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 28

2. Καραϊσκάκης 20

3. Απόλλων Σμύρνης 20

4. Εργοτέλης 19

5. Πλατανιάς 17

6. Χανιά 17

7. Λεβαδειακός 17

8. Απόλλων Λάρισας 17

9. Παναχαϊκή 16

10. Δόξα Δράμας 13

11. Απόλλων Πόντου -3

12. Κέρκυρα -3

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News