Εργοτέλης: Άμεσα χειρουργήθηκε ο Κούατενγκ, νοκ άουτ για 6-8 μήνες!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Άμεσα χειρουργήθηκε ο Κούατενγκ, νοκ άουτ για 6-8 μήνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια ατυχία για τον Γκανέζο επιθετικό του Εργοτέλη που χάνει όλη τη σεζόν

Η νίκη του Εργοτέλη επί των Χανίων αποδείχτηκε πύρρειος λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού του Τσαρλς Κούατενγκ, ο οποίο πέρασε σήμερα το πρωί την πόρτα του χειρουργείου.

Ο νεαρός επιθετικός υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί πόδι και η αποκατάσταση της βλάβης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην ιδιωτική κλινική Creta Interclinic από τον γιατρό του Εργοτέλη Σήφη Χριστοφοράκη σε συνεργασία με τον Γιώργο Στεφανουδάκη.

Πλέον, όλο το βάρος  θα πέσει στην αποκατάσταση η οποία θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες με ασκήσεις κίνησης. H επιστροφή του “Charlito” στην αγωνιστική δράση αναμένεται μετά από  6 έως 8 μήνες με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει τον δικό του... Γολγοθά για να επιστρέψει το δυνατόν συντομότερα και ακόμα πιο δυνατός.

Ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την παραχώρηση του «Θ. Βαρδινογιάννης» για το παιχνίδι με τα Χανιά, εξέδωσε ο Εργοτέλης.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ για την άψογη συνεργασία και την παραχώρηση του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης», προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος της ομάδας μας απέναντι στα Χανιά.

Η βοήθεια ήταν πολύτιμη, οι παροχές και η φιλοξενία εξαιρετική! Σας ευχαριστούμε!»

Τετραήμερο ρεπό

Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων έφεραν τετραήμερο ρεπό για τους παίκτες του Εργοτέλη μετά τη νίκη επί των Χανίων. Οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στο γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου όπου και θα μπουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας μάχη (05/01 14:30)με τον Απόλλων Πόντου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News