Κ19 Super League 2: Ισόπαλο 2-2 το ντέρμπι Εργοτέλη-Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Κ19 Super League 2: Ισόπαλο 2-2 το ντέρμπι Εργοτέλη-Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισθάνονται αδικημένοι οι «κιτρινόμαυροι» από το ισόπαλο αποτέλεσμα

Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν σήμερα στο Μαρτινέγκο η Κ19 του Εργοτέλη με το αντίστοιχο συγκρότημα του Πλατανιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων της Super League 2.

Οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2. Ένα αποτέλεσμα άδικο για τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι παρά την προσπάθεια δεν πήραν από το ματς αυτό που δικαιούταν βάση της εμφάνισης τους.

Στο 1ο ημίχρονο οι παίκτες του Λευτέρη Κορνάρου είχαν  τον έλεγχο και την κατοχή χχωρίς όμως να καταφέρουν να «τελειώσουν» τις φάσεις δημιούργησαν. Αντ’ αυτού και με μόλις δυο σουτ έξω από την περιοχή ο αντίπαλος κατάφερε στην εκπνοή του ημιχρόνου να μπεί μπροστά στο σκορ όταν ο Κολομπάκης από πλάγια δεξιά έξω περιοχή με ψηλοκρεμαστό σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο  ημίχρονο οι παίκτες του Λευτέρη Κορνάρου, έχασαν σωρεία ευκαιριών απόρροια του καλού και συνδυαστικού παιχνιδιού τους  με το οποίο καταφέραν να προηγηθούμε με 2-1.

Συγκεκριμένα στο 60’ κάθετη μπαλιά από τον Κουτάντο ο Μπερνίκου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 και τρία λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάκη ο  Λούσι με κεφαλιά να έγραψε  το 2-1

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν από μια λάθος εκτίμηση στο 74’ να ισοφαρίσουν σε 2-2 μετά από σουτ του Δρικάκη από πλάγια θέση. 

Ο Εργοτέλης διεκδίκηση στα τελευταία λεπτά την νίκη, έχοντας ευκαιρίες με Καπουράνη (76’ και 79’) και Αζίζι (85’)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ψιμόπουλος, Λούσι, Βενεράκης (46’ Στεφανάκης), Πλαϊτάκης, Κόλα (67’ Θεοδωράκης), Κομνηνός (46’ Καπουράνης), Κουτάντος, Αζιζι, Αλεξάκης, Μπερνίκου (83’ Χαϊντίνι)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ανωμεριανάκης, Κολομπάκης, Πελτέκης (λ.τ. 36’ Κουφας, 70’ Δρικάκης)), Ψαλιδάκης, Καγκελίδης, Αρζίδης, Ταγιάρι, Στεφανίδης (70’ Καρτάκης), Σελάμης (66’ Γιακουμάκης), Σπυριδάκης, Μαρκαντωνάκης (λ.τ. 25’ Φασαράκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News