Σπουδαίο "διπλό" του Εργοτέλη στη Δράμα με Ροβίθη

Ποδόσφαιρο
Σπουδαίο "διπλό" του Εργοτέλη στη Δράμα με Ροβίθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κιτρινόμαυροι νίκησαν με ανατροπή 1-2...

Ολική ανατροπή έκανε ο Εργοτέλης, ο οποίος νίκησε με 2-1 την Δόξα Δράμας, σε ένα... χειμωνιάτικο σκηνικό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης η Δόξα άνοιξε το σκορ με τον Ιωαννίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού.

Οι καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση, δεν ευνοούσαν τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, κάνοντας δύσκολη την… ζωή των δυο ομάδων.

Στην συνέχεια ο Εργοτέλης άρχιζε να πιέζει την αντίπαλο του, με το πρώτο μέρος να τελειώνει με την γηπεδούχο να προηγείται στο σκορ.

Το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν ισορροπημένο, όμως στο 83’ η ομάδα του Ταουσιάνη, ισοφάρισε 1-1 με κεφαλιά του Ροβίθη, ύστερα από ασίστ του Μπαράτα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο Εργοτέλης και στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ίδιος παίκτης που σημείωσε το πρώτο γκολ για την ομάδα του, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και οι Κρητικοί έφυγαν νικητές από την Δράμα.

Δόξα Δράμας (Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου, Κρητικός, Πλέγας, Ιωννικός, Κουκόλης, Κόντος, Καψάλης, Χάμοντ.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Κοιλιάρας, Μπρους, Τσέλιος, Κβατένγκ, Έφορντ, Ροβίθης, Μπουρσέλης.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-4

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 1-2

(3' Ιωαννίδης / 83', 90'+1' Ροβίθης)

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

ΑΕ Καραϊσκάκης-Πλατανιάς (14:00)

Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Σμύρνης (14:45)

Απόλλων Πόντου-Παναχαϊκή (15:00)

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Αο Χανιά-Λεβαδειακός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News