Κ19 Εργοτέλη: Ισόπαλοι στο γήπεδο, νικητές στην συμπεριφορά!

Ποδόσφαιρο
Κ19 Εργοτέλη: Ισόπαλοι στο γήπεδο, νικητές στην συμπεριφορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά του Εργοτέλη έκαναν… λαμπίκο τα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης

H ομάδα Κ19 του Εργοτέλη αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να προηγείται 0-2 αλλά τελικά έφερε ισοπαλία 2-2. Τα γκολ για τον Εργοτέλη σημείωσαν οι Πλαϊτάκης και Μπερνίκου στο α’ ημίχρονο ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για να διευρυνθεί το σκορ. 

Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν λίγο πριν το τέλος να ισοφαρίσουν με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (70’ και 73’).

Παρά την άσχημη εξέλιξη που είχε γι’ αυτούς το παιχνίδι, οι παίκτες του Λευτέρη Κορνάρου ήταν μετά το παιχνίδι οι απόλυτοι νικητές σε ήθος, σεβασμό και συμπεριφορά, καθώς πήραν τις σκούπες και έκαναν… λαμπίκο τα αποδυτήρια! Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία που διέπει τα τμήματα υποδομής των κιτρινόμαυρων.

Μάλιστα, άφησαν και το σχετικό σημείωμα, ευχαριστώντας τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να σχολιάζουν με θαυμασμό την ενέργεια των παιδιών του Εργοτέλη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τη σύνθεση της Κ19 Εργοτέλη: Ψιμόπουλος, Κόλα, Πλαϊτάκης, Λούσι, Βενεράκης (73' Στεφανάκης), Πάγια (78' Μεχμετάϊ,  Κουτάντος, Αλεξάκης,  Μπερνίκου (73' Χαϊντίνι), Κομνηνός (78' Σταματάκης), Καπουράνης (83' Σαμπροβαλακης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News